Annonce
Aabenraa

Formand kan være klar til at tage skraldet

Arne Leyh Petersen (DF), formand for teknik- og miljøudvalget, vil nu se på, om kommunen kan være behjælpelig med at bortskaffe det affald, som Helle Samsø og Benta Tønder samler ind i naturen i grænselandet. Arkivfoto: Jacob Schultz
Annonce

Aabenraa: Helle Samsø og Benta Tønder, der på eget initiativ hjælper med at holde naturen ren i grænselandet, er måske kommet et skridt tættere en hjælpende hånd til at komme af med det indsamlede affald. I hvert fald er den politisk ansvarlige på området lydhør.

- Det er så dejligt, at folk gør den ekstra indsats, som er fuldstændig frivillig. Jeg har været i kontakt med min næstformand i udvalget, Kurt Andresen (SP), der har samme syn på sagen som mig. Om vi ikke kan gøre det lidt bedre, siger Arne Leyh Petersen (DF), der er formand for teknik- og miljøudvalget.

Udvalgsformanden vil nu få undersøgt, hvordan der kan findes en løsning.

- Det er en rigtig prisværdig indsats, og vi satser da på at få undersøgt, hvem det hører under, så vi måske kan spæde lidt til, forklarer Arne Leyh Petersen.

Uanset hvad, vil det formentlig være en opgave, byrådspolitikerne kan løse. Arwos er nemlig "100 procent ejet af Aabenraa Kommune. Derfor er det Aabenraa Kommune, der har fastlagt Arwos' ejerstrategi samt planer inden for vand, spildevand og affald", som det hedder på Arwos' hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce