Annonce
Sønderborg

Formanden bør forholde sig til kritikken

På Løvkær bor 11 udviklingshæmmede voksne. Socialtilsyn Syd kritiserer blandt andet de fysiske rammer hos en af dem. Foto: Birthe Juul Mathiasen
Annonce

LÆSERBREV: Lige såvel det er problematisk, at Socialtilsyn Syd, har kritiseret forhold på bostedet Løvkær, synes jeg også , at det er problematisk, at formanden for social- og seniorudvalget Preben Storm, ikke vil forholde sig til dette.

Han vil gerne have roserne, og dem er der mange af, men dem, der skal have dem, er alle de medarbejdere, der hver dag knokler en vis del ud af bukserne og bruger de kompetencer, de besidder til borgerens bedste. Men når så kritikken kommer, kan det ikke hjælpe, at vi ikke vil forholde os til det. Det er vi simpelthen nødt til.

Netop derfor var et af Venstres forslag til budgetforhandlingerne, at vi skulle have indført bestyrelser på vores institutioner og plejehjem, så vi kunne undgå sådanne situationer. Med bestyrelser bestående af bl.a. pårørende, medarbejdere og eksterne personer ville man kunne undgå sådanne sager. Det vil vi i Venstre holde fast i. Vi har jo set nogle rigtig kedelige sager i de socialdemokratiske kommuner Aarhus og Randers.

Vi har jo også i dag bestyrelser i vores skoler og institutioner, så det er jo ikke en ny ting, der skal opfindes igen. Jeg har gennem samtaler med medarbejdere og tidligere medarbejdere erfaret, at det også vil give en større tryghed i hverdagen, at der er en bestyrelse.

Kritik er man altid nødt til at forholde sig til, uanset at man er formand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Indland

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Annonce