Annonce
Kultur

Formanden for Kløften Festival: - Det er rigtig ærgerligt

Kløften Festival har igen i år måtte aflyse, men formanden garanterer, at der stadig kommer fest i Haderslev til sommer.

HADERSLEV: Udmeldingen natten til tirsdag kom ikke som en overraskelse for Kløften Festivals formand Anette Kastbjerg. Alligevel er hun rigtig ked af, at Kløften Festival må kaste håndklædet i ringen og aflyse årets festival.

- Ja, nu kom meldingen, og den har vi ventet på i rigtigt lang tid, dejligt den kom, men rigtig, rigtig ærgerligt, at den betyder vi må aflyse Kløften, men der er restriktioner på det tidspunkt, hvor vi skulle have afholdt, og en Kløften med 2000 gæster... det går bare ikke.

Kløften Festival har igen i år måtte aflyse. Foto: Jacob Schultz.

Kastbjerg forventer ikke, at årets aflysning får de helt store konsekvenser for Kløften Festivals økonomi, og planen er uomtvisteligt at komme igen i 2022, så festivalen kan nå at fejre sit 40-års jubilæum. Og heller ikke denne sommer bliver helt uden fest:

Annonce

- Vi har været i kontakt med Kløften Havefestivals Randi, Signe, Ken og Rasmus (to førstnævnte var initiativtagere, to sidstnævnte kreerede merchandise, red.), fordi vi havde nok en forventning om dagens udmelding. Men i modsætning til sidste år, hvor vi samlede penge ind i til Kløften Festival, føler vi i år, at pengene skal gå til de foreninger, der plejer at bakke op om Kløften Festival. De har i nu to år lidt afsavn, fordi der ikke har været nogen Kløften Festival.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Livsstil For abonnenter

Fra militæruniform og lægekittel til afslappede ejere af en campingplads: - Hvad er det værste, der kan ske?

Annonce