Annonce
Sønderborg

Formanden for Sønderborg Handel: Når bjerget ikke vil komme til Muhammed...

Rikke Torré er nyvalgt formand for Sønderborg Handel og den første kvinde af slagsen.Foto: Timo Battefeld
JydskeVestkysten vil i de næste dage og uger stille de samme tre spøgsmål til vidt forskellige personer. Vi vil høre, hvad de tænker, om de har nogle gode råd og hvad de får tiden til at gå med.
Annonce

Det lokale handelsliv har det svært under coronakrisen. Men hvad tænker formanden for Sønderborg Handel, Rikke Torre, om hele situationen med coronavirus. I sin egen butik har hun tænkt kreativt, og hun er nu begyndt at cykle ud med varer til kunderne.

Hvad tænker du om hele situationen?

Den sætter gang i hele følelse registret, og det er er gået så hurtigt, nærmest time for time. Det starter med bekymring, flytter sig til frustration, ængstelse og frygt, over i angst for dem der bliver syge og sårbarhed for hele vores økonomiske situation.

Hvis du skal give et godt råd videre, som man kan bruge for tiden. Hvad skal det så være?

Nærvær til dem du har tæt på, snak sammen, tænk og mærk efter, hvad der egentlig betyder mest her i livet.

Hvad får du tiden til at gå med?

Jeg selv prøver at navigere i min fysiske butik, hvor service – nærvær og det sociale er de tre øverste værdier. Det bliver lige pludselig svært, da det sociale og nærværet bliver taget bort. Den fysiske butik bliver så pludselig lavet om til service ud af butikken. Hvor gaver bliver sendt ud til dem, vi har kære og ikke må besøge. Så onlinehandel kommer op at køre på meget få dage ”når bjerget ikke kommer til Muhamed..."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce