Annonce
Tønder

Politiet lukker bestyrelsesmøde i Toftlund: Formand lægger sig fladt ned efter brud på forsamlingsforbud

På vegne af alle medlemmer beklager formand for Toftlund Hallerne, Jan Fog, at bestyrelsen ubevist brød det aktuelle forsamlingsforbud. - Vi lægger os fladt ned, og siger undskyld, siger han. Privatfoto
Bestyrelsen i Toftlundhallerne var torsdag aften samlet til møde. Pludselig stod politiet i døren, og mødet sluttede, inden det kom i gang. Formanden lægger sig fladt ned.

TOFTLUND: - Vi lægger os fladt ned, og siger undskyld.

Formanden for Toftlund Hallerne, Jan Fog, er klar i mælet efter en episode, der har givet anledning til snak i krogene i lokalområdet.

Torsdag aften var medlemmerne af hallernes bestyrelse samlet til møde i multisalen. Der var god afstand mellem de syv bestyrelsesmedlemmer og halinspektør Stig Warncke, der hver for sig sad alene ved afsprittede seks mands-borde med god afstand imellem.


Der var flere, der havde set politibilen foran hallen, og jeg blev allerede torsdag aften ringet op af nogen, der ville høre, hvad der var sket.

Jan Fog, formand for Toftlund Hallerne, Toftlund


Men inden mødet for alvor kom i gang, var det forbi. Pludselig stod to politibetjente i døren. Med henvisning til det aktuelle forsamlingsforbud på mere end fem personer, blev mødet ophævet.

- Det foregik helt uden af dramatik. Vi var af den faste overbevisning, at vi som ledende bestyrelse for Toftlund Hallerne måtte anses som direktionen i en virksomhed, der ikke er omfattet af forsamlingsforbuddet. Betjentene, der var meget rare, var da også i tvivl. De måtte tjekke hos vagtchefen, og fik at vide, at vi som frivillige ikke kunne anses som en direktion. Det accepterede vi naturligvis, fortæller Jan Fog om episoden.

Den vil i øvrigt ikke få noget efterspil.

- Betjentene sagde, at vi ikke ville få en bøde, lyder det fra Jan Fog.

Syd- og Sønderjyllands Politi bekræfter forløbet overfor JydskeVestkysten.

Annonce

Corona på dagsorden

Det var næsten skæbnens ironi, at det aflyste bestyrelsesmødetnetop skulle handle om de nye Covid 19 restriktioner, og hvordan hallerne kunne hjælpe foreningerne i gang efter nedlukningen.

- Vi har tidligere holdt virtuelle møder, men havde nu behov for at se hinanden an. At vi brød forsamlingsbuddet og ikke var bedre vidende, beklager vi  dybt, siger Jan Fog.

Han valgte efterfølgende at lægge et lille indlæg om sagen op på hallernes Facebook-side.

- Der var flere, der havde set politibilen foran hallen, og jeg blev allerede torsdag aften ringet op af nogen, der ville høre, hvad der var sket. Så derfor lagde jeg det ud, lyder det fra hallernes formand.

Han vil nu afvente Mette Frederiksen næste udmeldinger i den kommende uge, inden der tages skridt til at gentage det afbrudte møde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Debat

Det gamle seminarium skal genoplives

Sport

Se med i aften på jv.dk: Vi sender direkte fra stort speedwaybrag

Kolding For abonnenter

Ejer af fitnesscenter efter næsten fire måneders lukning: - Vi taber penge hver dag

Annonce