Annonce
Læserbrev

Forslag om skovfredning ligner mest pyntegrønt

Annonce

Læserbrev: Marienlundskoven skal fredes. Det har de fundet ud af i Venstre. Sikken en god idé. Den kan vi bakke op om i Radikale Venstre. Kolding Kommune skal have en langsigtet grøn plan, som medtager initiativer på en bred vifte af områder.

Eller sagt på en anden måde. Vi synes, der er behov for en bred politisk drøftelse om det grønne, så vi sammen, (”sammen designer vi livet” skal vi huske), kan aftale mål og handlingsplaner. Vi skal et spadestik eller fem dybere.

Det er altid fristende at gå i pressen med gode forslag og ideer, som ingen kan sige nej til. Efterfølgende kan man så tage hele æren.

Men – ærlig talt. Oven på den måske mest rædselsfulde periode i byrådet i årevis, med vedtagelse af et budget, der fordrer nedskæringer og afskedigelse af adskillige medarbejdere, så virker det en anelse udspekuleret, at man kommer med det forslag nu. Uden forudgående drøftelser med andre partier.

Jeg forestiller mig, at man i Venstre har haft snakken om, hvordan man kan pynte på det blakkede image, der for de fleste af os er konsekvensen af rædselsbudgettet.

Vi kalder det pyntegrønt.

Radikale Venstre går på gaden den 7. december. Her vil vi dele lidt pyntegrønt ud. Samtidig vil vi gerne fortælle dem, der vil høre på det, at vi er rigtig kede af, at det kom så vidt med økonomien i Kolding Kommune, men selvfølgelig også, at vi tager vores del af ansvaret.

Samtidig vil vi benytte lejligheden til at ønske dem, vi måtte, møde en rigtig glædelig jul.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Efter astmaanfald på Varde-fabrik: Arbejdstilsynet overvejer nye påbud

Regionalt

Tidligere JydskeVestkysten-chef giver ledelsen en ordentlig kindhest: - I bør overveje at lukke avisen, inden det bliver pinligt

Annonce