Annonce
Haderslev

Forstår godt at forældre føler sig stødt!

Annonce

Læserbrev: Jeg kan godt forstå, at nogle forældre føler sig stødt over overskriften og artiklen i JV 10.8, men det er ikke mig, der har skrevet den! Jeg har bl.a. sagt, at det er trist, at fokus ofte flyttes fra børnene, og at vi mangler et ’indefra’ børneperspektiv, hvor det er børnenes ønsker og behov, der er i centrum. Og når vi ser på ankesagerne og mange af de henvendelser, vi får, så handler de meget om økonomi, og vi fik i forbindelse revisionen af ’tabt arbejdsfortjeneste’ mange henvendelser.


(...) når vi ser på ankesagerne og mange af de henvendelser, vi får, så handler de meget om økonomi...

Bo Morthorst Rasmussen, byrådsmedlem


For mig er det vigtigt, at forældrene ikke skal bruge tid på kommunen, men på deres børn.

For mig er det vigtigt, at vi alle holder fokus på børnene og reelt inddrager dem.

For mig er det vigtigt, at børnene får den hjælp, de har brug for, og det kan betyde hjælp til forældrene, så de kan hjælpe deres børn.

Afslutningsvis så kan jeg også godt forstå, at de mange socialrådgivere, lærer og pædagoger – der ligesom forældrene - gør alt, hvad de kan for at hjælpe børnene, også kan føle sig stødt over den hårde og ukonstruktive kritik, som nogle forældre kommer med. Vi vil alle børnenes bedste, men ved ikke altid hvordan, da alle børn, forældre og deres rammer er forskellige. Det gælder også fag-personerne. Og der findes ikke én sandhed eller mirakelløsninger på dette sårbare og komplicerede område. Der er altid brug for et godt samarbejde med udgangspunkt i barnets ’indefra’ perspektiv og ikke konflikter og kamp!


Svar fra redaktionen: Kære Bo Morthorst Rasmussen, Der er naturligvis dokumentation for alle citater i artiklen, som du henviser til, og overskriften er derfor dækkende. Du er til hver en tid velkommen til at komme forbi redaktionen og lytte til citaterne.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Team Esbjerg For abonnenter

Det holdt ualmindelig hårdt: Til sidst fik Team Esbjerg dog slæbt sejren hjem

Trekantområdet

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Annonce