Annonce
Aabenraa

Forstærkning til SønderjyskE: 18-årig ungdomslandsholdsspiller bliver lyseblå

Den 18-årige Clara Skyum Thomsen får de næste to sæsoner hjemmebane i Arena Aabenraa. Foto: SønderjyskE
Clara Skyum Thomsen havde tilbud fra flere ligaklubber, men skifter til den sønderjyske 1. divisionsklub, med hvem hun har underskrevet en to-årig kontrakt.

Aabenraa: SønderjyskE Damehåndbold har fået et nyt navn til holdkortet.

Den 18-årige Clara Skyum Thomsen får de næste to sæsoner hjemmebane i Arena Aabenraa, og cheftræner og sportschef Peter Nielsen er meget tilfreds med, at det er lykkedes at hente den eftertragtede ungdomslandsholdsspiller til klubben.

- Vi har været heldige at kapre et af landets allerstørste talenter. Hun havde tilbud fra flere ligaklubber, men hun har valgt at spille i den lyseblå farve, og det er jeg meget glad for. Under vores samtaler stod det hurtigt klart for mig, at hun er en utroligt ambitiøs og dedikeret pige, og selv om hun kun er 18 år, er hun allerede en etableret 1. divisionsspiller, siger Peter Nielsen i en pressemeddelelse fra SønderjyskE.

Det er træningsmiljøet, Clara Skyum Thomsen fremhæver som en væsentlig årsag til sit skifte til SønderjyskE.

- Jeg har valgt SønderjyskE, da klubbens ambitionsniveau stemmer godt overens med mit eget. Jeg har hørt gode ting om klubben, og jeg blev også tiltrukket af den træningsmoral, som er blevet beskrevet for mig, siger hun.

Clara Skyum Thomsen er højre back, har spillet 14 Y-landskampe og 13 U-landskampe. Hun skifter til SønderjyskE fra fynske GOG.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Natteravnen er i fare for at uddø lokalt

112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Annonce