Annonce
forside

Forsvaret kom aldrig til at fungere

Efter tre sejre i træk gik den ikke længere for Team NØS' kvinder i 3. division. Hjemme tabte holdet til Fredericia HK med 16-25.

Håndbold, 3. division, kvinder: Team NØS - Fredericia HK 16-25 (7-11). Målscorere, Team NØS: Karen Skau 5, Trine Frandsen 2, Lea Nielsen 2, Maja Akau 2, Eline Skau 2, Karoline Thorsen 1, Tina Christiansen 1, Karina Jessen 1.

NÆSSET: Efter den overraskende gode sæsonstart, der har budt på sejre i de tre første kampe, blev det igen hverdag for Team NØS. Holdet formåede slet ikke at leve op til de gode takter fra de sejrrige opgør og tabte overraskende klart til Fredericia HK.

Team NØS' har indtil mødet med Fredericia især lukreret på solidt forsvarsspil, men det var der ikke meget af denne gang. Holdet formåede på intet tidspunkt for alvor at dæmme op for gæsternes skytter.

- Vi spillede en ringe kamp. Længere er den sådan set ikke, slog træner Christian Jepsen da også fast.

- Der kom aldrig nogen rytme i hverken forsvars- eller angrebsspillet. Der var langt til niveauet fra de første kampe, og så manglede der både gejst og glæde hos spillerne. Det var en kamp, som vi slet ikke kan bruge til noget, tilføjede han.

Team NØS fulgte nogenlunde med i de første 30 minutter, men efter pausen blev forskellen på de to hold mere og mere udtalt. Team NØS lavede for mange fejl i angrebet, og det udnyttede gæsterne til at score mere end ti mål på kontraangreb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Efter lokalplanbommert: Varde Bolig Administration lægger Ingeniørgruppen på køl

Sønderborg

Stæren er kommet til Als

Leder For abonnenter

JV mener: Først nu er Britta Nielsen dømt

Det har vakt berettiget opsigt, at det over en lang årrække lykkedes Britta Nielsen at stjæle over 100 millioner kroner, som ellers skulle være brugt til gavn for de svageste borgere i samfundet. Hvordan kunne en betroet offentligt ansat optræde så kynisk? Og hvordan kunne kontrolmekanismerne i en ellers gennemreguleret offentlig sektor svigte i så uhørt grad? Det er spørgsmål, mange danskere savner gode svar på. Og med god grund. For Britta Nielsen-sagen er sammen med andre statslige skandaler i de senere år med til at skabe tvivl om, hvorvidt vores samfund virkelig er så ukorrupt og velfungerende, som vi ellers godt kan lide at bryste os af. Desværre har Britta Nielsen også kunnet have oplevelsen af at være dømt på forhånd. Her er, hvad daværende socialminister Mai Marcado (K) sagde om Britta Nielsen i efteråret 2018 til Berlingske: - Man er virkelig gennemgående et dårligt menneske, når man vælger at stjæle fra den her gruppe. Så har man jo ingen moral og ingen nedre grænse for anstændighed. Mai Mercado havde fuldstændig ret i sin bedømmelse af Britta Nielsen. Men det var meget upassende, at hun stemplede Britta Nielsen som skyldig, inden retten havde talt. Det var en udtalelse, der formentlig er i strid med god forvaltningsskik, da Mai Mercado på det tidspunkt var minister og dermed havde et særligt ansvar. Såvel borgere, medier som politikere kan undervejs i en så omtalt sag som denne nemt komme til at bruge formuleringer, der reelt slår fast, at den mistænkte er skyldig. Men det er meget vigtigt, at vi holder fast i, at det kun er de uafhængige domstole, som kan frikende eller dømme en anklaget. Det skal også gælde for en gennemført kynisk svindler som Britta Nielsen. Selv om hun siden efteråret 2018 af de fleste har været opfattet som skyldig, var det først tirsdag klokken 16.30, at hun fik sin dom ved Københavns Byret. Mange vil nok mene, at hun havde fortjent en længere straf end de seks år og seks måneders fængsel, det blev til. Men det er ligegyldigt for Britta Nielsens sag, hvad den enkelte borger mener. Retten har talt, og sådan skal det være i et retssamfund.

Kolding

Mere regn på vej: Beredskab holder ekstra øje med vandstand i Kolding efter oversvømmelser

Annonce