Annonce
forside

Forsvaret kom aldrig til at fungere

Efter tre sejre i træk gik den ikke længere for Team NØS' kvinder i 3. division. Hjemme tabte holdet til Fredericia HK med 16-25.

Håndbold, 3. division, kvinder: Team NØS - Fredericia HK 16-25 (7-11). Målscorere, Team NØS: Karen Skau 5, Trine Frandsen 2, Lea Nielsen 2, Maja Akau 2, Eline Skau 2, Karoline Thorsen 1, Tina Christiansen 1, Karina Jessen 1.

NÆSSET: Efter den overraskende gode sæsonstart, der har budt på sejre i de tre første kampe, blev det igen hverdag for Team NØS. Holdet formåede slet ikke at leve op til de gode takter fra de sejrrige opgør og tabte overraskende klart til Fredericia HK.

Team NØS' har indtil mødet med Fredericia især lukreret på solidt forsvarsspil, men det var der ikke meget af denne gang. Holdet formåede på intet tidspunkt for alvor at dæmme op for gæsternes skytter.

- Vi spillede en ringe kamp. Længere er den sådan set ikke, slog træner Christian Jepsen da også fast.

- Der kom aldrig nogen rytme i hverken forsvars- eller angrebsspillet. Der var langt til niveauet fra de første kampe, og så manglede der både gejst og glæde hos spillerne. Det var en kamp, som vi slet ikke kan bruge til noget, tilføjede han.

Team NØS fulgte nogenlunde med i de første 30 minutter, men efter pausen blev forskellen på de to hold mere og mere udtalt. Team NØS lavede for mange fejl i angrebet, og det udnyttede gæsterne til at score mere end ti mål på kontraangreb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Grebet i luften: En køn historie

Tilbage i 1990erne undersøgte danske forskere hvilken voksen, der havde størst betydning i et barns liv. Måske til irritation for ligestillingsfrontkæmperne tronede mor øverst på soklen og sikkert med et guddommeligt lys i baggrunden. Herefter fulgte yndlingspædagogen i børnehaven, legekammeraterne, og så fremdeles nedad på ranglisten, indtil far dukkede op. På samme plads som tilfældige bekendte af familien og naboens kat. Det var en værre historie, og siden har mange mænd oppet sig gevaldigt og lært at gå med babysele, ja nogle har strammet sig virkelig an og fået en fødselspsykose. Ellers også hænger det måske sammen med, at begreberne familie og far og mor er blevet mere elastiske størrelser, hvilket kan give udviklende samtaler på legepladsen: - Hvem er den dame der? - Det er min mor. - Hvem er så damen ved siden af? - Det er min far. Endelig er der dem, der helt undgår konflikten om far og mor ved at introducere udtrykket en forælder. Smag på ordet. En kønsneutral sutsko. Men det passer måske godt til en tid, da køn er i vælten og noget man vælger, lige som man vælger skjorter fra bøjlen. På Facebook kan man efter sigende vælge mellem 71 køn. Det kan selvfølgelig give beskæftigelse på de lange vinteraftener – lidt lige som at lægge puslespil med 1500 brikker - men jeg ikke er sikker på, at jeg har lyst til at tænke på, hvordan nummer 71 ser ud. Hvordan er det endt der? Og hvornår kommer fænomener som ”mors dag ”og ”fars dag” under beskydning? For det ligner strengt taget en kønsstereotyp af de værre. Man kunne med held – det ville også være meget rationelt – finde det svenske udtryk ”hen” frem. Så kan man slå de to dage sammen og undgå i hvert fald én tur i butikker: - Værsgo og glædelig hens dag. Jeg er så ikke sikker på, at de kvinder, der havde vænnet sig røde roser og dyr chokolade, vil blive begejstret for en gave af mere neutral karakter. Et kinesisk waterpas til 20 kroner eller hvad man i en anden kønsstereotyp tid ville give som fars dags gave. Tværtimod er jeg ret sikker på, at hammeren ville falde. Men selvfølgelig ikke fars hammer.

Annonce