Annonce
Debat

Forsvarspolitik er for vigtig til ulødige personangreb

Læserbrev: Det ærgrer mig dybt, at Konservatives forsvarsordfører Niels Flemming Hansen må ty til usandheder her i avisens spalter den 5.4 for at kritisere landets forsvarsminister.

Det er hverken korrekt, at den danske brigade bliver nedprioriteret, eller at Forsvaret har været indsat til at aflive mink. Dette ved Niels Flemming Hansen ganske udmærket. Ligesom det ikke kan tilskrives forsvarsministeren, at ministeriet tilbage i tid har krænket netmediet Olfis ophavsret.

Selvfølgelig skal ministeriet – som alle andre institutioner – have styr på de ophavsretlige regler. Den omtalte sag blev bragt til ophør for mere end et år siden, og der er indgået forlig. Når det ærgrer mig så meget, at Niels Flemming Hansen bruger sin energi på ulødige personangreb, er det fordi jeg mener, at forsvarspolitik er for vigtig. Danmark står over for et komplekst og alvorligt trusselsbillede, hvor et velfungerende, moderne og robust forsvar spiller en afgørende rolle for danskerne tryghed. Det arbejder forsvarsministeren ansvarsfuldt og benhårdt på at sikre – sammen med et bredt flertalt i Folketinget, der har aftalt, at der i disse år skal bruges flere penge på det danske forsvar.

Jeg vil derfor opfordre Niels Flemming Hansen til at droppe sin mudderkastning og trække i arbejdstøjet. Danmarks sikkerhed har brug for et samarbejdende folkestyre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

Seniorforsker: Ingen tager vare på børnene i asbestsag – politikere må på banen

Annonce