Annonce
Billund

Forsyningschefer hos Trefor har fokus på forsyningssikkerheden

Trefor lover øget fokus på forsyningssikkerheden for vand, varme og el under coronavirusepidemien. Foto: Trefor
Annonce

Billund: Også hos forsyningsvirksomheden Trefor er man klar over, at corona-virusepidemien stiller store krav til forsyningssikkerheden.

- Vi gør alt, hvad vi kan for at identificere steder i forsyningsnettet, hvor vi kan forvente ekstra pres den kommende tid. Det er åbenlyst, at hospitaler, skoler og beredskab spiller en særlig rolle og derfor har unormal aktivitet. Det er vi i fuld gang med at håndtere, siger direktør for Trefor Infrastruktur, Charles Nielsen i en pressemeddelelse.

- Vi er gået igang med at omlægge el-nettet for at styrke sikkerheden omkring sygehusene, siger elforsyningschef Per Sørensen, og understreger, at der ikke normalt er problemer med elnettet.

Hos Trefor Vand lover man en udbygget forsyningssikkerhed for Vejle Sygehus og er iøvrigt klar til at give en "håndrækning, hvis behovet opstår".

- Trefor Varme kan også være behjælpelig i tilfælde af at et mindre varmeværk får problemer med personalemæssige ressourcer eller materialer. Og helt generelt gælder det, at hvis vi har overset noget, vil vi gerne kontaktes og hjælpe til, siger forsyningschef Helge S. Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Sommerkoncert i Løgumkloster Kirke

Haderslev

Socialdemokrat: Forskel på byer

Regionalt For abonnenter

Tre bilulykker og fald ned ad trapper: Kontroversiel kiropraktor hjalp Anette og Jonas til tålelige liv

Annonce