Annonce
Team Esbjerg

Fortjent hæder: Sanna Solberg er med på årets hold i Champions League

Sanne Solberg har grund til at smile. Hun er på årets hold i Champions League. Den stærke norske venstrefløj har også kontrakt med det danske mesterhold i den kommende sæson. Foto: John Randeris
Den stærke norske venstrefløj har spillet en rigtig stor sæson, og det er blevet bemærket ude i Europa.
Annonce

TEAM ESBJERG: Over 23.000 håndboldfans fra hele Europa har været inde at stemme på, hvem de mener skal være en af del af sæsonens hold i kvindernes Champions League i håndbold.

Og en enkelt spiller fra Team Esbjerg er valgt til holdet.

Det er venstre fløj Sanna Solberg, der helt bestemt også har en stor aktie i det danske mesterholds succes. Hun har stort set spillet fuld tid og har taget stort ansvar i både forsvar, hvor hun ofte dækker som den fremskudte spiller, og angreb.

Til gengæld er der noget overraskende ikke blevet plads til Estavana Polman på venstre back. Den plads indtages af CSM Bucurestis Cristina Neagu.

På målvogterpositonen har ungarske Györs Amandine Leynaud fået flest stemmer. Playmaker er helt som ventet Györs Stine Oftedal, mens Rostov-Dons Anna Vyakhireva er højre back.

På højrefløj og på stregen har de fleste fans peget på Buducnosts Jovanka Radicevic og Asma Elghaoui fra rumænske Valcea.

Bedste forsvarsspiller og bedste unge spiller er henholdsvis er Eduarda Amorim og Noemi Hafra. Bedste træner i Champions League er Emmanuel Mayonnade fra Metz. I den sidste kategori var Team Esbjergs Jesper Jensen med i opløbet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce