Annonce
forside

Fortovsfliser


  1. juli 2018 gjorde jeg Haderslev Kommune opmærksom på, at en del fliser ud for min matrikel var direkte farlige at færdes på. Dagen efter modtog jeg en mail, hvori man bekræftede min henvendelse og blev tildelt et sagsnummer. Så langt så godt. De beskadigede og sunkne fliser bliver afmærket med gult. Nu er det håb forude om, at fliserne bliver omlagt eller udskiftet.
  2. august 2018 ser jeg Haderslev Kommune lægger 6 nye fliser skråt over for min ejendom, men kører elegant forbi min ejendom. Der går nu 5 uger, og der skete ikke noget som helst.
  3. oktober 2018 henvender jeg mig igen til kommunen og gør opmærksom på, at det havde været smart, at arbejdet var blevet udført den 23. august, da man lagde de 6 nye fliser på vejen. Det blev også erkendt af kommunen, at arbejdet burde have været udført i samme ombæring, og man ville tage skridt til, at arbejdet blev gjort færdig.

Nu er der gået 2 måneder og arbejdet er stadig ikke udført, hvorfor jeg kan konstatere, at kommunen kun evner at udføre mindre opgaver, men lidt større (yderligere 16 fliser) magter den ikke.

Der værste er dog, at man som borger mister tilliden til kommunen, når kommunen lover noget og ikke overholder det.

Nu står vinteren med sne og frost for døren, hvilket gør mine forhåbninger om, at arbejdet bliver udført aldeles meget mindre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hvad skal vi med 1. maj?

Statsminister Mette Frederiksen (S) leverer indirekte det måske bedste bevis for, at den traditionelle fejring af arbejdernes internationale kampdag den 1. maj enten bør afskaffes eller finde en anden form: Socialdemokratiets formand stiller ikke op i Fælledparken på denne dag. Epicentret for den danske arbejdskamp, der hvor Louis Pio under Slaget på Fælleden den 5. maj 1872 blev arresteret i sit forsøg på at opnå bedre forhold for landets arbejdere, lige præcis dér ønsker formanden for Socialdemokratiet ikke at stille op. Vi ved godt, at det er hendes og regeringspartiets nærmest maniske trang til at kontrollere og polere virkeligheden, der har været udslagsgivende. For hun vil utvivlsomt, som i øvrigt forgængerne Helle Thorning-Schmidt og Poul Nyrup Rasmussen fra samme parti har oplevet det, blive udsat for larmende protester af enhver art og måske endda overdøvet for rullende kameraer, og det passer dårligt ind i den socialdemokratiske selviscenesættelse. Men det er også et stærkt tegn på, at den vigtigste kamplads for landets arbejdere altså ikke betyder alverden for statsministeren og i hvert fald ikke nok til at blive skrevet i hendes kalender på netop denne dag. I det hele taget er det på tide at kigge med friske øjne på 1. maj, der for manges vedkommende er indskrevet i overenskomsten som en hel eller en halv fridag. For ser man på tilstrømningen til denne dag landet over, er den både aftagende og aldrende. Med god grund. De store afgørende sejre for arbejdstagerne blev vundet for mange år siden; arbejdstidens nedsættelse, lønnet ferie, fem dags arbejdsuge og meget andet har været virkelighed i mange år. De historiske kampe er fortid, fordi arbejdsmarkedet har ændret sig, og den manglende tilslutning skal blandt andet findes i, at man i fagbevægelsen febrilsk klamrer sig til en stråmandsmodsætning, der ikke længere findes mellem arbejdsgivere og arbejdstagere. Det kan folk godt gennemskue. 1. maj i sin nuværende form har overlevet sig selv, der er behov for nytænkning.

Kolding

Sluse, pumpe og p-pladser til regnvand er klar i Kolding om tre-fire år

Kolding

Landmænd ramt af regn og oversvømmelse: Afgrøder sopper i vand

Annonce