Annonce
SønderjyskE Ishockey

Fortrøstningsfuld sportschef: Vores hold leverer, hvad vi gerne vil have

SønderjyskE spillede helt suverænt lidt tidligere på sæsonen og sejrede i Continental Cup og blev dermed det første danske hold til at vinde en europæisk klubturnering. Nu gælder det så den afsluttende del af grundspillet. Foto: Jacob Schultz
Grundspillet går nu ind i den afgørende fase, og SønderjyskE-sportschef Kim Lykkeskov mener, det er perfekt at åbne efter landsholdspausen med en hjemmekamp mod rivalerne fra Esbjerg Energy.

SØNDERJYSKE: Den fornemme sejr i Continental Cup er indtil videre det store lyspunkt i sæsonen for SønderjyskE, men sportschef Kim Lykkeskov tror på, at der i den kommende tid er mange flere sejre på vej i de lyseblås retning.

- I denne sæson har vi ikke de helt store pointslugere på vores hold. Det må vi erkende, men til gengæld har vi et hamrende godt kollektiv, og det var også netop en kæmpemæssig holdpræstation, der banede vejen for vores europæiske succesoplevelse.

- Det skal vi holde fast i. Jeg synes, at vi siden midt i december har set de rigtige takter fra vores hold, så selvom der selvfølgelig stadig kan ske rigtig meget i de sidste ni kampe i grundspillet, er jeg rimelig rolig omkring det, lyder meldingen.

SønderjyskE er i øjeblikket nummer tre i ligaen, mens Energy er nummer seks - og det betyder rent faktisk, at netop de to hold skulle møde hinanden i en kvartfinaleserie, hvis slutspillet begyndte allerede nu.

- Vi må se, hvor vi ender i tabellen. Aalborg når vi helt sikkert ikke at indhente, da de er rimelig langt foran og derfor tager førstepladsen i grundspillet, men vi skal selvfølgelig ende så højt som muligt og gå ind i slutspillet med så meget momentum som overhovedet muligt. Om vi så slutter som nummer to, tre eller fire er svært at sige.

- På forhånd har vi sagt top fire som sæsonmål, og det tror jeg helt sikkert, at vi er i stand til at leve op til.

Annonce

En stærk periode

SønderjyskE havde en rigtig stærk periode med sejre i 10 ud af 11 kampe fra slutningen af december og indtil langt hen i januar, men så gik det ned ad bakke med knebne nederlag til Rødovre, Frederikshavn og senest Herning, der hjemme sejrede 3-2 i en direkte duel om andenpladsen i ligaen.

- Men nu er vi friske igen efter landsholdspausen. Spillerne har haft fri nogle dage og er kommet lidt væk fra hinanden. Det tror jeg er sundt nok ind i mellem, og så er en pause på halvanden uge jo også altid en mulighed for at få alle mand lappet sammen igen.

Og en hjemmekamp mod Esbjerg Energy er altid i høj kurs.

- Der er kampe, hvor det ikke er nødvendigt at bruge meget energi på at sætte spillerne op - og det er altid tilfældet mod Esbjerg. Dem vil vi altid gerne vinde over, understreger Kim Lykkeskov.

SønderjyskE er uden Daniel König Hansen tirsdag kl. 19.00 i Frøs Arena i Vojens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Daginstitutioner og mindre skoleklasser genåbner 15. april - sommerens festivaler aflyst

Annonce