Annoncørbetalt indhold

Fortryllende gaveideer til det nyslåede forældrepar

PR-foto credit

Dette indhold er sponsoreret


Har du nogle tætte venner eller nogle tætte familiemedlemmer, der netop er blevet forældre? Så ved du måske også, at det er en ganske særlig ting at blive forældre. Måske har du selv erfaring med det? Eller også kan du tydeligt forestille dig det? Når man bliver forældre, så ændrer ens perspektiv og prioriteter sig. Det er ikke længere venner, byture, arbejde eller andet, der fylder mest. Nej fra det sekund et nyt barn kommer til verdenen, så bliver det hele omdrejningspunktet for forældrenes tilværelse. Julen er som bekendt vendt trofast tilbage, og du skal derfor til at holde en dejlig juleaften med de nye forældre. Af samme grund, så ændrer det også kraftigt, hvad du bør overveje at give dem i går i år. De er ikke længere bare et par. Nej, nu er de forældre, og det kalder på nogle gaver, der orienterer sig mod det faktum. Står du og er en smule i tvivl om, hvad du mon skal give parret i gave, nu når de er blevet forældre? Så har vi som altid din ryg! Her er en kort og konkret guide til en række fortryllende julegaveideer til det nyslåede forældrepar. Så skal de nok tage kærligt mod din gave.

Annonce


En gave rettet mod barnet

Den første fortryllende gaveide på listen er sådan set ganske oplagt. Parret, du holder tæt, har fået et barn. Giv derfor en gave, der henvender sig til netop barnet. Et sted at starte kunne være Mammashop.dk, hvor du kan finde utrolig mange lækre ting til både babyer og børneværelset. Her kunne du købe noget spændende legetøj eller måske noget til indretningen i det nye børneværelse. Forældrene vil helt sikkert sætte pris på det.


En kort pause

En anden ting, du kan give det nyslåede forældrepar i gave, er en pause. Ja en pause lyder måske som en underlig gave. Men det er utrolig hårdt at blive forældre. Det slider på både energi, døgnrytme og overskud. Giv derfor forældrene en lækker oplevelse i gave, hvor du tilbyder at passe barnet imens. Det kan være et restaurantbesøg, et kroophold eller en lille ferie. Hvad end der kan give dem tid til hinanden for en kort stund.


En gave rettet udelukkende mod forældrene

Du kan også gå med en modsat tilgang af, hvad vi foreslog ved første punkt. Som nævnt i andet punkt, så er det hårdt og tidskrævende at få et barn i familien. Derfor kan årets julegave være en lille anledning til, at forældre lige kan tænke lidt på sig selv. Hvad kunne de godt tænke sig hver især? Et nyt sæt vinglas? En lækker ny sweater? Giv dem noget, der kun er til dem og ingen andre som en afveksling.


Denne indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.