Annonce
Trekantområdet

Forvaltning skærer igennem med en løsning for det 'uroplagede' hjemmeplejedistrikt: Den nuværende leder er ikke en del af løsningen

Der kommer nu en helt ny ledelse i hjemmeplejens Distrikt Vest 2. Arkivfoto: Mette Mørk
Fredag eftermiddag præsenterede Vejle Kommune en strukturændring i hjemmeplejen, som skal være med til at løse problemerne i Distrikt Vest 2. Den nuværende leder indgår ikke i den nye distriktsledelse.

Vejle: "Der er behov for handling her og nu for at få skabt arbejdsro og bedre trivsel for personalet i det uroplagede hjemmeplejedistrikt Distrikt Vest 2. Der etableres derfor en midlertidig løsning i Distrikt Vest 2 med flere ledere og mindre teams, fortæller formand for seniorudvalget Kenneth Fredslund."

Sådan lyder indledningen på den pressemeddelelse, som Vejle Kommune sendte ud fredag eftermiddag.

Løsningen kommer i kølvandet på, at seniorudvalgets formandskab sidste fredag besøgte distriktet, og at seniorudvalget onsdags i denne uge blev præsenteret for en strukturel ændring i distriktet, som på den korte bane kan understøtte, at der bliver skabt et bedre arbejdsmiljø.


Forslaget betyder, at der i stedet for én fælles distriktsleder fremover kommer tre ligestillede ledere... Den nuværende leder indgår ikke i den nye distriktsledelse.

Fra artiklen


- Løsningen indebærer, at der i en midlertidig periode skal ansættes flere ledere, så ledelsesspændet bliver mindre, og ledelsen dermed kommer tættere på den enkelte medarbejder, udtaler formanden for seniorudvalget Kenneth Fredslund Petersen (DF).

Han tilføjer, at det er vigtigt, at hele organisationen kan mærke, at der er en leder til stede, og at alle føler, at de er fælles om opgaven.

Annonce

Tre ledere

Forslaget betyder, at der i stedet for én fælles distriktsleder fremover kommer tre ligestillede ledere.

På den måde vil den enkelte medarbejder i det daglige opleve en leder, der er mere tilstedeværende, og som kan støtte medarbejderne i de daglige opgaver.

Hermed er strukturen på plads, og der pågår nu et stykke arbejde med at få sammensat det rigtige ledelsesteam. Den nuværende leder indgår ikke i den nye distriktsledelse, lyder det i pressemeddelelsen.

- Der er brug for handling her og nu for at stoppe personaleflugten. Vi håber, at vi med denne løsning kan få skabt arbejdsro på arbejdspladsen til fordel for både medarbejdere, ledelse og ikke mindst borgerne i distriktet, lyder det fra Kenneth Fredslund Petersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Spejdercenter efterspørger den gode gerning fra Vejdirektoratet i grotesk skiltesag

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Navne

Minibo i Holsted kommer til salg

Annonce