Annonce
Kommentar

Forvent aflysninger og nødberedskab i god ro og orden

Vi modtager på redaktionen rigtigt mange oplysninger om aflyste og flyttede arrangementer, og for tiden er det som læser og borger klogest at gå ud fra, at de arrangementer, du plejer at deltage i, er aflyst.

Kære læser.

Situationen i hele landet er exceptionel og ikke tidligere set. Risikoen for corona-virus har lukket landet ned. Det gælder selvfølgelig også i Tønder kommune, hvor JV Tønder, Digeposten og Ugeavisen Tønder udkommer. Vi har på aviserne en ambition om at oplyse læsere og borgere bedst muligt om den situation, vi er i.

Vi har låst alle artikler om corona-virus op i det betalte dagblad, så folk kan orientere sig bedst muligt.

Vi modtager på redaktionen rigtigt mange oplysninger om aflyste og flyttede arrangementer, og for tiden er det som læser og borger klogest at gå ud fra, at de arrangementer, du plejer at deltage i, er aflyst.

Det gælder alle aktiviteter i kommunens idrætscentre. Det gælder ældre- og aktivitetscentrene i hele kommunen, både Tønder, Skærbæk, Bredebro, Toftlund og Løgumkloster. Det gælder også gudstjenester i samtlige kirker, ligesom det gælder langt de fleste private arrangementer.

Lige nu er en del restauranter stadig åbne, men også herfra kommer der flere meldinger om midlertidig lukning eller om, at der kun er åbent for at folk kan hente mad, som de tager med hjem.

Lukningen glæder også for alle museer og mange andre kulturelle institutioner som biblioteker, kulturhuse og spillesteder.

Tønder Kommune kører med et nødberedskab, hvor alle akutte servicefunktioner bliver opretholdt, men det meste andet kører på laveste blus

På avisens redaktioner og salgsafdelinger er der lukket for personlige henvendelser, men vi tager selvfølgelig stadig telefonerne.

De fleste af medarbejderne arbejder hjemmefra, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at blive ved med at informere om alt det, der sker - og ikke sker.

Det er vigtigt, at man overholder myndighedernes anbefalinger om at undgå smitterisiko ved at holde afstand til andre, hoste i albuen, ikke hånden, vaske hænder grundigt eller bruge håndsprit.

Lad være med at hamstre eller gå i panik - bare pas godt på dig selv og dine medmennesker.

Lokalredaktør Anne Kleemeyer Kiil. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Studerende føler sig tvunget i praktik på trods af coronafrygt: Takker man nej, må man tage orlov

Danmark

Live: Svenske coronadødstal kan være dobbelt så høje som hidtil antaget

Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce