x
Annonce
Esbjerg

Foto-Frank skifter kæde: Click bliver til PhotoCare

Click er skiftet ud med PhotoCare i Sædding Centret og Kirkegade. Arkivfoto: Orla Lund
Frank Leeds butikker i Sædding Centret og Kirkegade får nyt navn på facaden. Click er skiftet ud med PhotoCare.

Esbjerg: Den 49-årige fotohandler Frank Leed eller blot Foto-Frank skiftede fra 1. februar kæde fra Click til PhotoCare i håbet om at få yderligere fremgang.

- Jeg har været glad for mine år hos Click, men der er ingen tvivl om, at kædekonceptet er bedre i PhotoCare-regi. Der er professionel drift af Facebook-profil, udsendelse af fælles kataloger med gode tilbud, ligesom kampagner køres fra centralt hold, fortæller Frank Leed.

Der er også knyttet en webshop til kæden, fordi webhandel bliver mere og mere udbredt.

- Men de allervigtigste ting for mig er skarpe priser, hurtig levering og personlige betjening, pointerer Frank Leed, som foruden forretningen i Sædding Centret også driver en butik i Kirkegade.

Annonce
Den 49-årige Frank Leed er blevet medlem af kæden PhotoCare. Privatfoto.

Ispinde og drikkevarer

I december 2016 kunne han fejre 25 års jubilæum med sin forretning i Sædding, og i 2014 udvidede han med butikken i Kirkegade, hvor Peter Buch i dag er ansat som butikschef. Frank Leed passer udelukkende forretningen i Sædding, mens hans sælger Danny Steiness og hans elev Miriam K. Vipero arbejder i begge afdelinger.

Frank Leed er en opfindsom mand, som er klar til at tage kampen op med nethandelen, og for at få endnu flere ind i sine butikker i Sædding Centret og i Kirkegade har han købt automater, hvor kunderne kan købe forskellige drikke, ligesom han til foråret begynder at sælge pind is fra Hjem-Is.

- Nettet er en hård konkurrent, så vi lever primært af at lave billeder i alle mulige størrelser og fotografere, siger Frank Leed, men som nævnt er han altså også noget af en købmand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Farvel til Tønder Festival, Vorbasse Marked, genforeningsfest, ringridning og alle de andre

Tønder

Tønder Festival 2020 er aflyst

Danmark

Live efter statsministerens pressemøde: Få overblikket over planerne her

Annonce