Annonce
Sydjylland

Frøsig tavs om uro: Jeg er ikke en del af bestyrelsen

Karen Frøsig, topchef i Sydbank, afviser at kommentere den uro, der har været i bankens bestyrelse. Arkivfoto: Claus Thorsted
Karen Frøsig afviser at kommentere oplysninger om, at fire bestyrelsesmedlemmers afgang skyldtes uenighed om retningen for banken. Hun understreger, at hun har et glimrende samarbejde med den nye bestyrelsesformand.
Annonce

Var det uenighed om fornuften i at iværksætte en stor sparerunde eller indgå i en stor bankfusion, der var årsagen til, at fire medlemmer af Sydbanks bestyrelse for halvanden måned siden valgte at forlade bestyrelsen?

Ifølge avisen Danmarks og andre medier oplysninger skulle uenighed mellem de afgående medlemmer på den ene side og den øvrige bestyrelse samt bankens direktion på den anden have ledt til uroen, som fik blandt andre formand og næstformand til at trække sig.

Onsdag var Sydbanks topchef gennem knap ti år, Karen Frøsig, ikke meget for at kommentere uroen.

- Hvor har du de oplysninger fra? For det er ikke oplysninger, jeg er bekendt med. Jeg er ikke en del af bestyrelsen, og jeg har ikke været inde i bestyrelsens drøftelser.

Men har du en holdning til, om det var godt for banken, at fire personer forlod bestyrelsen så pludseligt?

- Nej, det har jeg ikke. Vi har en bestyrelsesformand nu, som jeg har et mægtig godt samarbejde med, og som jeg er meget glad for, siger Karen Frøsig med henvisning til formand Lars Mikkelgaard-Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Udvalg vrager planer for 180 meter høje møller i Tjæreborg Enge: Byråd skal dog træffe den endelige beslutning

Annonce