Annonce
Vejen

Fra 1. maj til 31. august tilbyder Sjov Motion en lang række aktiviteter

Jels: Så er Sjov Motion klar med sit sommerprogram, der fra den 1. maj til den 31. august byder på en lang række aktiviteter. Hver den første tirsdag i måneden - med start den 7. maj - opfordres man til at deltage i en cykel eller gåtur. Den anden tirsdag i måneden - start den 14. maj - indledes petanque, minigolf og boldspil med efterfølgende grillpølser. Den 11. juni er Svend Hansen guide på en naturtur, mens Thøger Stranddorf står for samme den 9. juli og Mette fink vil undervise i yoga den 13. august.

Hver tredje tirsdag i måneden - med start den 21. maj - er der igen cykeltur eller gåtur, hvor man selv skal medbringe fortæring. Den 4. tirsdag i måneden - med start den 28. maj - bydes der på en guidet tur til skibssætningen Klebæk Høje ved Bække. Den 25. juni går turen til Haderslev med besøg i den gamle bydel, Domkirken til torvedag og seniorbofællesskab. Den 23. juli er der - med afgang kl. 9 - guidet tur med "hyrden" på Skallingen. Den 27. august går turen til Tørning Mølle, hvor man skal høre om møllens historie og om skovens træer og natur.

Hver morgen kl. otte tager Morgenfruerne en dukker i søen, og hver torsdag kl. 9.30 skal Grethe og Svend nok sørger for at alle får pulsen op fra hallen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

VUC Syd har fået ny direktør

Annonce