Annonce
Tarm

Fra 51 til 160 medlemmer på to år: Tarm Tennisklub atter højdespringer

Tarm Tennisklub har haft succes, blandt andet ved at satse på familieaktiviteter. Jørgen Kirk/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Klubben gik fra 86 medlemmer i 2018 til 160 medlemmer i 2019. Det svarer til en medlemsvækst på 86 procent. Tarm Tennisklub var også højdespringer i 2017-2018. Men der er plads til endnu flere spillere, siger formand Jørgen Olesen.
Annonce

TARM: For andet år i træk er Tarm Tennisklub blevet udpeget til højdespringer.

Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis kårer i år 16 højdespringere. Udmærkelsen går til de klubber, som har klaret sig bedst målt på medlemsudvikling det seneste år – altså denne gang i medlemstallene fra 2018 til 2019. Tarm Tennisklub er blandt disse højdespringere. Klubben gik fra 86 medlemmer i 2018 til 160 medlemmer i 2019. Det svarer til en medlemsvækst på 86 procent. Det er andet år i træk, at Tarm Tennisklub kan kalde sig højdespringer. Sammen med ØBG Silkeborg er det de to eneste gengangere blandt de 16 højdespringere. - I 2017-2018 gik vi frem fra 51 til 87 medlemmer, og da sagde jeg, at nåede vi 100 året efter, ville jeg være tilfreds. Så jeg er selvfølgelig meget tilfreds, når jeg ser, at vi nu er gået frem til 160 medlemmer, siger formand Jørgen Olesen til Dagbladet.

Om fremgangen kan fastholdes, må tiden vise, men Jørgen Olesen fastslår, at klubben har plads til mange aktive medlemmer endnu.

- En tommelfingerregel er, at der skal mere end 75 spillere til pr. bane, før man begynder at få pladsproblemer, og vi skal op på mindst 250 medlemmer, før vi får pladsmangel, så interesserede kan roligt melde sig ind i klubben; vi har plads nok, siger han.

Annonce

Flere tiltag

Årsagen til den voldsomme fremgang på bare to år, er efter Jørgen Olesens mening flere, idet klubben har sat ind på en række forskellige områder.

- Vi arrangerer begyndertennis, familiedage, grillaftener og herre- og damedage, så man kan finde én at spille mod, selv om man ikke har en makker på forhånd. Vi er begyndt at tilbyde paddletennis, og om vinteren kan medlemmerne spille tennis med skumbold på badmintonbanerne, fortæller Jørgen Olesen.

Desuden er klubben aktive på de sociale medier med at fortælle om aktiviteter, og man er gode til at ringe til medlemmer, som måske ikke har vist sig på banerne et stykke tid for at få dem med.

Resultatet har altså været en medlemsfremgang, der imponerer de store tennisforbund.

Sidste år erklærede formand Jørgen Olesen, at målet var at blive over 100 medlemmer i 2019-sæsonen. Det mål blev overgået med mange længder. - Det er bare vildt imponerende, som de i Tarm har fortsat den gode udvikling. Det har traditionelt vist sig at være svært at blive højdespringer to år i træk, så det er rigtig godt gået, siger direktør i Dansk Tennis Forbund, Emil Bødker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Esbjerg

Bisiddere nægtes fortsat adgang til møder på jobcenter: - Uværdigt, at systemet tromler borgerne

Annonce