Annoncørbetalt indhold

Fra den jyske vestkyst til København

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er noget helt særligt over den jyske vestkyst. Naturen og landskabet er ikke til at tage fejl af. Mange fra det Sjællandske drager mod Jylland for at få en lokal naturoplevelse uden at krydse nogle statslige grænser. Men nogle gange går det den anden vej, hvor man som jyde søger mod København for at udforske hvad hovedstaden har at byde på.


Annonce

Ferie i Danmark har en masse at byde på. Man behøver ikke nødvendigvis at rejse til et land for dansk ikke er det officielle sprog, for at nyde sin sommerferie. Ofte ved man ikke hvad man går glip af ved at afskrive at holde ferie i Danmark, for det er de færreste der giver sig til at udforske deres eget fødeland.


Hvis man kommer fra den jyske vestkyst og vil holde ferie i København, kan man få en oplevelse man ikke er vant til. Især hvis man i forvejen bor langt fra en storby, kan der København virkelig imponere med sit pulserende liv og gamle gade og stræder. Under sin ferie i København kan man forbedre oplevelsen ved at have en rolig base at komme hjem til efter lange gåture i byen.


Uanset om man rejser som par eller som familie med små børn, kan en lækker ferielejlighed være en rigtig god løsning. Med en ferielejlighed vil man opleve hvad det vil sige at bo i København, om end midlertidigt. I får den hyggelig oplevelse med en dejlig opholdsstue, køkken og adgang til lækre faciliteter.


Mere plads og mere velvære 

Men overnatning på et lækkert familiehotel på Østerbro, kan I både opleve hovedstaden og alt det den har at byde på, eller I kan vælge at blive hjemme og nyde roen. Når man bor på hotel med pool i København, kan det være svært at give sig til at forlade bygningen, når man har lækre faciliteter lige ved døren.


På et familiehotel får man også mere plads og højnet komfort end man ville på et almindeligt hotel. Lejlighederne er store, lyse og indbydende for en familie eller et par der gerne vil tilbringe kvalitetstid sammen i hyggelige i et hyggeligt miljø. Med adgang til fitness og pool går ikke glip af den rigtige feriestemning på et lækkert hotel.


Området for ferielejlighederne hedder Charlottehaven og de tilbyder de perfekte omstændigheder for en hyggelig og afslappende ferie i København. Hyg ved poolen om morgen, tag på cykeltur i byen som Københavnerne og spis en lækker middag til aften. Ikke langt fra hotellet er der også en strand som er værd at besøge.


Nyd skønne sommerdage i en park på Østerbro, tag på Kanalrundfart i Indre By, besøg de eftertragtede restauranter og fald til ro hjemme i hotellejligheden igen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.