Annonce
Navne

Fra én domkirkeby til en anden: Redaktør bliver journalist

Lars Fahrendorff er her fotograferet i Smedegade i Haderslev med domkirken i baggrunden. 1. november flytter han arbejdsmæssigt til en endnu ældre by, der også huser en domkirke, Ribe. Foto: Mads Sandemann
Haderslev-redaktør Lars Fahrendorff skifter til at være journalist på Ribe-redaktionen.
Annonce

Efter ti år som redaktør har Lars Fahrendorff ønsket igen at blive skrivende journalist. Derfor skifter han 1. november jobbet som lokalredaktør for JydskeVestkysten i Haderslev ud med at blive journalist på avisens redaktion i Ribe.

- Det har været spændende og udfordrende at være journalistisk leder, men jeg synes, tiden er inde til igen at bruge mest tid på at lave nyheder, som er det, jeg brænder for, når det gælder journalistikken, siger Lars Fahrendorff.

Annonce

En nyhedshund

Han betegner sig da også selv som en nyhedshund med særlig næse for at skrive nyheder med etiske og debatskabende problemstillinger.

Efter i tiden som journaliststuderende at have været i praktik på Fyens Stiftstidende blev han i 2004 ansat på JydskeVestkystens daværende samfundsredaktion. Her arbejdede han i seks år, indtil han i 2010 blev redaktør for avisens redaktion i Grindsted.

Herfra tog han i 2016 springet videre til at blive redaktør i Haderslev. Her har han dels ansvaret for produktionen af indhold til JydskeVestkysten og dels for ugeaviserne Haderslev og MidtSyd.

Også i Ribe kommer han til at levere både til dagblad og ugeaviser. På redaktionen i Ribe laver man foruden det lokale Ribe og Bramming-stof til JydskeVestkysten også ugeaviserne Ribe og Bramming.

- Jeg glæder meget til at komme til at arbejde i Nordens ældste by. Ribe har som Haderslev så meget kultur, natur og et engageret kulturliv, så det bliver ikke en stor omvæltning, tænker jeg.


Jeg glæder meget til at komme til at arbejde i Nordens ældste by.

Lars Fahrendorff


Lars Fahrendorff bor i  Andst mellem Vejen og Lunderskov. Herfra er der godt en halv times kørsel til både Haderslev og Ribe, så der bliver ikke stor forskel på den front, når han arbejdsmæssigt skifter den ene domkirkeby ud med den anden. Han er gift med Tina, der er lærer. Sammen har de fire sønner.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Team Esbjerg For abonnenter

Det holdt ualmindelig hårdt: Til sidst fik Team Esbjerg dog slæbt sejren hjem

Trekantområdet

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Annonce