Annonce
Varde

Familieforetagende udvider: Fra én til tre campingpladser på et halvt år

Per 1. september købte Helle Møller Mikkelsen og Jari Christensen og Helles datter Anne Skovbølling Tipperne Camping. Nu har trekløveret også købt pladsen i Houstrup. Foto: Yvonn Tittel
Nymindegab Familiecamping har nu også købt campingpladsen i Houstrup.
Annonce

Nymindegab: I september købte ejerparret bag Nymindegab Familiecamping, Helle Møller Mikkelsen og Jari Christensen, den nærliggende Tipperne Camping.

Naturpladsen yderst mod fugleområdet Tipperne var til salg, og Helle Møller Mikkelsens datter Anne havde meddelt, at hun gerne vil være med til at drive campingplads.

- Så snakkede vi med Erik. Vi har haft et godt samarbejde med Erik og Natalie Jochumsen, der havde Houstrup Camping, gennem alle årene. Vi ligger tæt på hinanden, så vi har hjulpet hinanden og lånt af hinanden, og nu vi havde købt Tipperne, kom vi til at snakke om, at Houstrup også kunne være en mulighed, siger Jari Christensen og fortsætter:

- Vi havde ikke ledt efter, om noget var til salg. Tipperne henvendte sig også selv til os, om vi ville købe.

Annonce

Hver plads sin profil

Da familien havde købt Tipperne til, var det planen, at alle tre voksne ville have udgangspunkt i Nymindegab Familiecamping, og bare have åbningstid på Tipperne Camping få timer, og det skulle Anne først og fremmest stå for.

Med købet af Houstrup Camping rykker Anne nu derned.

- I Houstrup er der også en butik, vi vil gøre lidt ved. De sælger mange rundstykker, og vi udvider, så der bliver cafeområde, siger Helle Møller Mikkelsen.

Selvom familien nu ejer tre campingpladser, er der ingen planer om at lave stordrift og ensrette hele forretningen.

Købet

Nymindegab camping har 325 pladser. Familien har længe ønsket at udvide pladsen, men det har ikke været mulighed at få tilladelse fra Naturstyrelsen.

Houstrup Camping har 230 pladser.

Tipperne Camping har 58.

Prisen for købet af de to campingpladser er aftalt i hemmelighed.

- Tvært imod. Vi vil gå i retning af differentiere vores tilbud og slå på forskellighederne, siger Helle Møller Mikkelsen og fortsætter:

- Vi har et fantastisk samarbejde med Erik og Natalie Jochumsen om overtagelsen, og Natalie fortsætter på campingpladsen. Vi har jo kendt hinanden altid. Jeg tænker, Erik og Natalie hilste første gang på Anne på hendes fem års fødselsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce