Annonce
Portræt For abonnenter

Rasmus Errebo efter sejr i regional kokkekonkurrence: Du bliver ikke den bedste fra 8-16

Rasmus Errebo slår sine folder i de minimale rammer i køkkenet hos Porsborgs Gastro Bar på Torvet i Ribe. Rasmus Errebo har netop vundet kokkekonkurrencen Local Cooking med retterne "Lam fra næse til hale", der var arrangeret af Sydvestjyske Smagsoplevelser. Foto: André Thorup
Han har arbejdet på Restaurant Ritz og Malling Schmidt i Aarhus, været kok hos Bjarne Riis' cykelhold Team Saxo Bank og landsholdskok på både junior- og seniorhold. Nu er kokken Rasmus Errebo tilbage i Ribe, og han har netop vundet Sydvestjyske Smagsoplevelsers regionsfinale i Local Cooking.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];