Annonce
Esbjerg

Fra garage til nedlagt fabrik: Succesfuldt mæglerfirma rykker ind i større lokaler

Ribe Mæglerne med ejer Thomas Gerken(tv.), Tenna Jørgensen og Sebastian Rosendahl flytter i uge 17 i nye lokaler i den tidligere plastfabrik Berima. Foto: Kåre Welinder
Efter at have solgt huse i Ribe og omegn fra privatadressen siden firmaets start i foråret 2020 rykker ejendomsmægler Thomas Gerken ind i lokaler på nedlagt plastfabrik i Ribe Syd.

Ribe: Det er gået stærkt for ejendomsmægler Thomas Gerken, siden han 1. april 2020 slog dørene op for sin virksomhed Ribe Mæglerne fra privatadressen på Klostermarken i Ribe.

Trods et stort netværk regnede han dengang med, at der ville gå nogle måneder, inden han havde solgt sit første hus, men allerede i juni havde han solgt ni, og i april 2021 har Ribe Mæglerne solgt i alt 105 huse i Ribe og omegn.

Succesen har været både overvældende og overraskende for Thomas Gerken, og han har derfor gennem længere tid været på udkig efter nye lokaler i Ribe, som han nu endelig har fundet.

Annonce

- Jeg tror nok min familie er glade for, at vi flytter ud af huset, for selv om vi har haft kontor i garagen har mange møder fundet sted i vores køkken, siger Thomas Gerken, der 1. juni 2020 ansatte ejendomsmægler Sebastian Rosendahl, og for fire måneder siden udvidede yderligere med ejendomsmæglerelev Tenna Jørgensen.

Sæd og Hejlsminde

Ribe Mæglerne flytter i uge 17 ind i nyrenoverede lokaler på den gamle plastfabrik Berima, hvor firmaet overtage de tidligere kontorbygninger med vinduer ud mod Stampemøllevej og P-Syd. Dermed bliver de naboer til den nye retrobutik Primo Retro & Design, der for få uger siden åbnede i Berimas tidligere fabrikslokaler, og netop placeringen ved P-Syd var vigtig for Thomas Gerken.

- Vi har været på udkig i nogen tid, men har ikke rigtigt fundet det rette sted, og ved en tilfældighed blev vi præsenteret for lokalet af Christian Hansen, der ejer hele den gamle fabrik. Det passede perfekt i forhold til både parkeringsmuligheder, og at der ikke var nogen trapper. Lysindfaldet er godt, og det er et flot mødelokale, så jeg vil sige, at det nok er lidt bedre forhold end i min garage, så vi åbner her i næste uge, siger Thomas Gerken, der når længere og længere væk fra Ribe i forhold til både solgte boliger og hvor henvendelserne kommer fra.

- Vi har solgt et hus i Hejlsminde, og vi har fået forespørgsler fra både Møgeltønder og Sæd, som vi dog endte med at sige nej til. Vi har ikke nogen egentlig grænse for, hvor langt væk fra Ribe, vi ønsker at nå ud, men foretager en konkret vurdering på hver enkelt henvendelse, siger Thomas Gerken, der som uafhængig mægler ikke er dikteret af en kæde eller kreditinstitutter i forhold til, hvor han kan handle huse.

- Vi glæder os til at flytte i nye lokaler, og det eneste, vi lidt går og venter på, er, hvornår boligmarkedet begynder at gå ned ad bakke, for det kan næsten ikke gå bedre, end det gør lige nu, siger Thomas Gerken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce