Annonce
Esbjerg

Fra Kongensgade til Sædding: Stor børnebutik genåbner lørdag efter flytning

Peter og Kristina Pultz har flyttet Olila fra Kongensgade til Malervej i Sædding og vil fremover fokusere mere på deres voksende webshop. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Børneuniverset Olila har skiftet Esbjergs gågade ud med industrikvarteret i Sædding, og genåbner lørdag efter corona og flytningi en 120 kvadratmeter stor, ny forretning.

Esbjerg: Flyttekasserne er pakket ud, renoveringsarbejdet er færdigt og hylderne bugner af legetøj, tøj, babyudstyr og interiør til børneværelset. Lørdag den 24. april kan Olila åbne dørene til version 3.0 af det populære børneunivers. Denne gang med adresse på Malervej i Sædding.

Olila startede som netbutik i 2015, og i februar 2017 udvidede indehaverne med en lille fysisk butik i Torvegade. Allerede et år efter var butikken dog vokset ud af lokalerne, og Olila flyttede derfor ind i YouSees tidligere lokaler i Kongensgade 82 på hjørnet af Smedegade.


Annonce

Vi åbner dørene lørdag klokken 09.30, og vi glæder os til at byde nye og gamle kunder i vores nye, fine rammer

Kristina Pultz


Her har butikken haft base frem til februar i år, hvor indehaverne, ægteparret Peter og Kristina Pultz, blev enige om at bytte gågaden ud med industrikvarteret i Sædding. Flytningen skyldes blandt andet, at indehaverne ønsker mere tid til at fokusere på Olilas voksende webshop.

Åbningsfest

Olila havde i forvejen havde 300 kvadratmeter lagerfaciliteter på Malervej, som nu er blevet udvidet med yderligere 120 kvadratmeter butikslokale.

De indvies i weekenden, hvor der er åbningsfest med tilbud og konkurrencer.

- Vi åbner dørene lørdag klokken 09.30, og vi glæder os til at byde nye og gamle kunder i vores nye, fine rammer, siger Kristina Pultz.

Hun oplyser desuden, at det også er i butikken på Malervej 3, at kunder fremover kan afhente deres ordre fra webshoppen.

Åbningsfesten starter lørdag den 24. april og fortsætter søndag den 25. april. Butikken er åben begge dage fra klokken 09.30 til 15.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce