Annonce
Varde

Fra nytår er 24-årige Anne medejer af tre campingpladser

Midt i campingpladsen er der en sø med en lille ø i midten. En helt særlig oase for de 12 pladser, der ligger ned til søen. Foto: Malene Wonsbek
Anne Skovbølling er vokset op på Nymindegab Camping. Som ung svor hun, at hun aldrig ville eje en campingplads. Ved nytårsskiftet bliver hun medejer af pladserne i Nymindegab, Tipperne og Houstrup – nu er hun mere end klar til at føre familietraditionen videre.
Annonce

Houstrup: Først indenfor de seneste år er det for alvor gået op for Anne Skovbølling, at det lige præcis er campingerhvervet, hun ligesom sin mor og papfar vil satse på.

- Det er friheden. Alsidigheden. Det at kunne glæde en masse familier ved at skabe gode ferieoplevelser for dem. Det er det, der begejstrer mig. Når man selv er vokset op på en campingplads, skal man nok lige lidt væk for at se de mange fordele og muligheder, der er i denne branche, siger Anne Skovbølling med et stort smil.

Anne har købt Houstrup Camping sammen med sin mor, Helle Møller Mikkelsen (th) og Jari Christensen. Det tidligere ejerpar i Houstrup, Natalia Voloshkina og Erik Jochumsen, flytter ud efter årsskiftet, og Anne glæder sig til at rykke ind. Privatfoto

En dag over aftensmaden, og nærmest lidt for sjov, spurgte Anne sin mor, Helle, og Jari, der har Nymindegab Familie Camping, om, hvornår hun skulle hjem og have et job på campingpladsen. Tankeleg blev til seriøse muligheder. Familien lavede en fremtidsplan.

- Nymindegab Familie Camping har i længere tid prøvet at opkøbe noget jord af Naturstyrelsen for at udvide pladsen. Da det ikke lykkedes, måtte vi tænke nye tanker og udvide forretningen på en anden måde, så i september købte vi Tipperne Camping, senere købte vi også Houstrup Camping med 230 pladser. Fra nytår ejer mor, Jari og jeg alle tre campingpladser med en tredjedel hver. Det er megafedt. Vi har arbejdet sammen i mange år, og det er vi gode til. Jeg kan slet ikke vente, lyder meldingen fra den 24-årige, tredobbelte campingpladsejer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce