Annonce
Sport

Fra triumf til fallit for Kolding-kører

Super GT havde sæsonstart på Padborgringen i slutningen af april. Arkivfoto: Timo Battefeld
Kevin Rossel lagde sig pænt i spidsen efter anden afdeling af årets Super GT søndag blev kørt på Djursringen. Ole Petersen mistede værdifulde point, og så var der en sand rutsjebanetur for Kristian Thorsen.
Annonce

Super GT: Anden afdeling af året Super GT-sæson blev kørt søndag på Djursland Ringen.

Det var en dag fuld af op og nedture for Kristian Thorsen fra Kolding.

Han svævede som på en lysegrøn sky over Djursland, da han i 2. heat af søndagens løb startede fra poleposition, og selv om han blev udfordret af flere rivaler, så holdt han førstepladsen hele vejen frem til det ternede flag. Den første store triumf for Kristian Thorsen i Danmarks stærkeste klasse.

Men for den unge kører var der ikke langt fra triumf til fallit. I finalen var han uheldig og blev ramt af Noah Watt, og Thorsen blev presset ind i Ole Petersen fra Bredebro. Thorsen kunne ikke fortsætte, og Ole Petersen faldt fra en fjerdeplads og tilbage som nummer 10. Det kostede værdifulde points på mesterskabskontoen.

Efter et rent drømmerace i finalen kunne Kevin Rossel fra Vejle springe op på den øverste podieplads, og han fører nu klart Super GT Danmark 2019.

I finalen var det dog kun med det forreste af bilen, at han vandt foran Martin Andersen, Løgstrup, og holdkammeraten Christian Sørensen fra Varde.

Næste løb i serien er om to uger på Jyllandsringen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce