Annonce
Tønder

Frandsen er den bedste borgmester

Annonce

Læserbrev: Venstre i Tønder Kommune er på vej til at forlade byrådet.

Susanne Linnet har sammen med en ny-opstillet borgmesterkandidat og nogle gruppeledere fra Venstre total ødelagt partiet Venstre. Der er ingen i Tønder Kommune, som har tillid til Martin Iversen. Der blev afholdt et valg, som var under al kritik. Der var 649 Venstre-personer til dette valg. Danmark bedste borgmester Frandsen fik 289 stemmer, Martin Iversen fik 305 stemmer.

Der var 55 stemmer, som var forsvundet ud i den blå luft. Der er nogle få Venstre gruppeledere, som må have det meget dårligt.

Selvom man hører, at det er meget korrupt i Rusland, så tror jeg ikke Putin ville acceptere sådan et valg. Prøv at tænk - sådan et valg er fundet sted i vores lille Tønder Kommune.

Vi er 37.508 borgere i Tønder Kommune. Tror I få gruppeledere fra partiet Venstre, I skal bestemme, hvem der skal være borgmester i Tønder kommune?


Tror I få gruppeledere fra partiet Venstre, I skal bestemme, hvem der skal være borgmester i Tønder kommune?

Fra læserbrevet


Ingen ved, hvad Martin Iversen har betalt for dette valg, men man kan jo gisne og tænke, hvad sker der.

Danmarks bedste borgmester Frandsen har startet et ny parti, der hedder Tønder listen. Vi kan jo desværre ikke have to Venstre partier, men det ligger fast - Frandsen er Venstre-mand.

Frandsen har sammen med et stort flertal i byrådet renoveret alle vores skoler i Tønder Kommune og bygget en ny skole. Det er jo prisværdigt,  at Tønder byråd har sikret udviklingen for vore børn i Tønder kommune.

Vi forventer at Henrik Frandsen vil få 22 byrådsmedlemmer ved næste valg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Gratis julekoncert i Folding Kirke

Annonce