Annonce
Sport

Frankfurt-anfører får lang karantæne for at løbe træner ned

Patrick Seeger/Ritzau Scanpix
David Abraham får syv ugers karantæne for at storme ind i Freiburg-træner Christian Streich i Bundesligaen.

Eintracht Frankfurt-anføreren, David Abraham, har fået syv ugers karantæne, efter at han stormende ind i SC Freiburg-træner Christian Streich i holdenes møde i den tyske Bundesliga søndag aften.

Det skriver Det Tyske Fodboldforbund (DFB) på sin hjemmeside.

Karantænen løber fra 10. november til 29. december. Desuden skal argentineren betale en bøde på 25.000 euro svarende til knap 190.000 kroner.

Den specielle episode fandt sted dybt inde i overtiden af kampen, hvor Frankfurt, der havde danske Frederik Rønnow på mål, var bagud med 0-1.

Bolden løb ud over sidelinjen og løb lige forbi Freiburg-træneren. Abraham kom stormende for at få fat på bolden og gjorde sig ekstra bred, da han passerede Streich, som han sendte direkte på ryggen ned i græsset.

I sekunderne efter episoden kom flere fra Freiburgs bænk løbende til og forsøgte at få Frankfurt-forsvareren ud på banen igen.

Da der igen var ro over gruppen, uddelte dommeren rødt kort til Abraham samt til Freiburgs udskiftede Vincenzo Grifo. Sidstnævnte blev fanget på VAR i at være gået for hårdt til Frankfurt-spilleren fra sin position på bænken.

Efter kampen undskyldte Abraham episoden.

- Jeg vil gerne sige undskyld til Christian Streich. Jeg ønskede at få bolden tilbage i spil så hurtigt som muligt, men jeg skulle ikke have ramt ham.

- Jeg er virkelig glad for, at vi snakkede sammen efter kampen, og at alt er fint imellem os, sagde David Abraham i en udtalelse via Frankfurts Twitter-profil.

Freiburgs assistenttræner, Florian Bruns, fik gult kort i kølvandet på tumulten.

Kampen sluttede med en 1-0-sejr til Freiburg.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

0 kroner for en hel dags arbejde: Mens andre vagtlæger skovler 40.000 sammen på en vagt, har Michael prøvet det stik modsatte

Annonce