Annonce
Erhverv

Fratelli fejrede genåbning med pizza: - Uden butikkerne er byen intet

Labi Mehmeti, der ejer Restaurant Fratelli i Haderslev, Kolding og Sønderborg sammen med sin bror Armend, var blandt andet forbi Joe Joe i Storegade, der var blandt vinderne af pizza til aftensmad. Privatfoto
Følgerne på Restaurant Fratellis Facebookside kunne mandag nominere byens butikker til at få leveret aftensmad fra Fratelli. Tre butikker vandt - og så snuppede Fratelli en ekstra.

Haderslev: Mandag kunne en lang række butikker endelig byde deres kunder indenfor. Uden tidsbestilling og mobilepay, men med mundbind, håndsprit og afstand.

Restaurant Fratelli i Nørregade har i denne tid åben for takeaway. Og indehaverne af restauranten, Labi og Armend Mehmeti, besluttede sig for at fejre butikkerne ved at lave en konkurrence, hvor restaurantens følgere på Facebook kunne nominere butikker, som havde fortjent at få leveret aftensmaden af Labi.

Rigtig mange følgere gik i gang med at indstille butikker for deres indsats under nedlukningen.

Vinderne blev udtrykket - og det blev Joe Joe i Storegade, Nicolaisen på Gravene og Frøken Kindrød i Bispegade - og så trak Labi en ekstra - MG i Apotekergade.

Nicolaisenpå Gravene fik også besøg af Labi fra Fratelli, der i anledningen af genåbningen af byens butikker var pizzabud. Privatfoto

Den store opbakning og de mange roser, som følgerne sendte i retningen af byens butikker glædede indehaverne af Fratelli:

- Uden vores fantastiske butikker er byen intet. Det er i høj grad de butikker, der skaber livet i byen. Jeg er så ufatteligt glad på deres vegne, at de nu kan åbne. Det var en fornøjelse at kunne gå ud med lidt mad til fyraften - opleve stemningen i byen - og fortælle butikkerne, hvor godt de gør det, sagde Labi efterfølgende.

Han ville gerne have været ud med pizzaer til butikker i hele Haderslev Kommune, men det kunne ikke lade sig gøre rent logistisk:

- Jeg ville ønske, at jeg kunne forlade vores forretning og køre ud til hele kommunen - men når der kun er takeaway hos os, er jeg nødt til at stå der, sagde han.Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Stil dine spørgsmål til integrationsministeren: Direkte læsermøde med Mattias Tesfaye på jv.dk

Annonce