Annonce
Varde

Fredagsbar i Ølgod Bryghus med sangerinde Tove Pontoppidan

Sangerinde Tove Pontoppidan underholder ved "fredagsbaren" i Ølgod Bryghus den 15. november. Tove Pontoppidan har et alsidigt og spændende program med sig, der strækker sig fra blues og rock over pop og med en afstikker til country. Privatfoto

Ølgod: Fredag den 15. november kl. 16.30 indbyder Kulturdagene i Ølgod i samarbejde med Ølgod Bryghus til fredagsbar. Her kommer Tove Pontoppidan med et spændende og alsidigt repertoire indenfor blues, rock og popmusik med en afstikker til countrystilen.

Selv om Tove er vokset op i Kvong, er hun også kendt i Ølgod som datter af Mary, som i en årrække arbejdede i Kulturhuset.

- Vi skal høre hendes meget musikalske udtryk i blues-, rock- og popmusikken og måske lidt country. Gå endelig ikke glip af denne oplevelse sammen med Tove og indtag Bryghusets gode øl og atmosfære. Alle elsker Toves mørke og sprøde stemme, fortæller Leila Germandsen i en pressemeddelelse. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Esbjergs børn bliver elektriske

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce