Annonce
Esbjerg

Freddie Madsen & søn forlader politik

Freddie H. Madsen, gruppeformand for Liberalt Folkeparti, og sønnen Kim Madsen stiller ikke op til kommunalvalget. Foto: Chresten Bergh.

Freddie H. Madsen og Kim Madsen, der forlod Dansk Folkeparti og stiftede Liberalt Folkeparti kort efter valgnatten i 2013, stiller alligevel ikke op til kommunalvalget i næste måned.

Esbjerg Kommune: Freddie H. Madsen (LF) har holdt sin absolut sidste budgettale i Esbjerg Byråd.

Når det kan siges så sikkert, så er det, fordi han ifølge de netop offentliggjorte lister over opstillede kandidater, alligevel ikke stiller op ved kommunalvalget i næste måned.

Det gør heller ikke sønnen Kim Madsen, selv om deres parti, Liberalt Folkeparti, gør det.

Freddie H. Madsen (Liberalt Folkeparti) har aldrig været mundlam, men han er gået stille med dørene med den nyhed. Til gengæld holdt han ikke tand for tunge, da han som en af byrådets gruppeformænd leverede sit syn på plusser og minus'er ved årets budgetforlig. Eftersom Liberalt Folkeparti ikke var med i forliget - Freddie H. Madsen forklarede i sin tale, at "diktatoren Søtrup smed os ud", mens hverken Johnny Søtrup (V) eller S-gruppeformand John Snedker huskede det sådan - var der ikke mange roser fra Freddie H. Madsen.

Men det hele blev ligesom overskygget af, at det netop i tidlige aftentimer kom frem via kommunens hjemmeside med offentliggjorte partier, lister og kandidatnavne, at far og søn ikke stiller op til byrådet igen.

Freddie Madsen forklarede det kort således til JydskeVestkysten i en sms:

- Det kommende byråd kommer til at bestå af gamle mænd og kvinder; vi skal have nogle yngre ind i byrådet.

Liberalt Folkeparti stiller derefter med fire kandidater - Dorit Klokmose, Niels Jørn Lambertsen, Marlene Andrea Sørensen og Michael Mio.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Kolding

Indisk takeaway fik sur smiley

Annonce