Annonce
Trekantområdet

Fredericia Esport får et nyt superligahold: Det er gået lynhamrende hurtigt

Fortress er kommet i den bedste liga i spillet CS. Fredericia Esports elitehold er i forvejen med i den bedste liga i spillet LOL. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Fredericia Esports elitehold Fortress får mandag aften debut i Powerligaen i spillet CS. - Det er en milepæl for klubben, siger formand Peter Beck.
Annonce

Fredericia: - Det er en milepæl for os, siger Peter Beck.

Formanden for Fredericia Esport taler om den store kamp, der finder sted for klubben mandag aften klokken 19.

Her får klubbens elitehold Fortress debut i Power Ligaen i spillet Counterstrike. Modstanderen er AGF, og Fortress har overtaget en plads fra holdet ImmuNE. De to hold har slået kræfterne sammen om et nyt hold, som spiller under navnet Fortress.

- Vi har fået et hold, som er med i den stærkeste CS-liga i Danmark, siger Peter Beck og forklarer, at det kan sammenlignes med Fredericia HK's mænd i håndboldligaen.

Fredericia Esport er en ny forening, som først i september rykkede ind i klubbens egne lokaler på Bülows Kaserne. Med det nye CS-hold har klubben dermed allerede to hold på øverste niveau i Danmark, idet Fortress også har et elitehold i spillet League of Legends (LOL).

ImmuNE har haft udgangspunkt

Holdet ImmuNE er udsprunget fra Halstedhus Efterskole på Lolland, men har altså slået kræfterne sammen med det fredericianske hold nu.

- Det er gået lynhamrende hurtigt. Vi har rammerne til at tilbyde træningslejre til dem, og vi er et af de få steder, der kan rumme det. Vi er superinteresserede i talentudvikling, og det er også det, de gør på Halstedhus, siger Peter Beck om baggrunden for samarbejdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce