Annonce
Trekantområdet

Fredericia Esport tabte til AGF: Målet er at komme i slutspillet

Den nye forening Fredericia Esport er kommet godt fra start. Foreningen har to elitehold og deltog for nylig i landets største LAN party i Messe C. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Fredericia: Mandag aften blev det til et nederlag for Fredericia Esports elitehold Fortress i Powerligaen i computerspillet Counter Strike. Her mødte de topholdet AGF og tabte 10-16.

Det er dog bestemt ikke et dårligt resultat, understreger formand for Fredericia Esport Peter Beck.

- Det er et rigtig godt resultat mod et tophold som AGF. Det er første gang, vores hold spiller sammen, så det svarer til, FC Fredericia spiller 2-3 mod FCK. Nu skal vi bare fortsætte og bevare stillingen. Målet er at komme blandt de fire i slutspillet, fortæller han.

Annonce

Sammensat hold

Det var holdets debut i Powerligaen. Fredericia Esports trænertrup har sammen med træner Lasse Hansen fra holdet ImmuNE fra Lolland sammensat holdet til Fortress af unge og modne spillere.

- Lige nu ville vi gerne sammensætte et hold med erfaring. Vi har arbejdet på det siden april. Vi tror på, vi har sammensat et hold, der kan komme i toppen af ligaen, forklarer Peter Beck.

Fortress søger i øjeblikket en hovedsponsor.

- Vi er ret åbne, fordi vi er nye, og vi er heller ikke dyre. For 30-50.000 kroner vil vi kunne transportere holdet rundt til turneringer i landet i år, fortæller han.

Peter Beck er allerede i kontakt med virksomheder, som gerne vil gå ind som investorer, men eftersom Fredericia Esport er en forening, kan man ikke tage imod investorer, fordi det ville kræve, man omdanner foreningen til en virksomhed. Det er Fredericia Esport på nuværende tidspunkt ikke interesserede i. Derfor forsøger man i stedet at gå vejen med at finde en hovedsponsor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Nyt liv i den gamle forskerpark

Leder For abonnenter

Dronningens jernnæve

Der er nærmest altid uro i det engelske kongehus, og den seneste tid har uroen haft den iltre prins Harry som omdrejningspunkt. Prins Harry er bror til prins William, der en dag bliver konge, og yngste søn af prins Charles og prinsesse Diana, og sammen med sin kone, den borgerligt og amerikansk fødte hertuginde Meghan, ønsker han at trække sig som såkaldt seniormedlem af kongefamilien. Det er blandt andet ønsket om mere privatliv, der har bragt det unge ægtepar på disse tanker. Den engelske dronning Elisabeth har reageret ved at efterkomme parrets ønske, men samtidig også frataget dem retten til at kalde sig "kongelige højheder", frataget dem retten til at modtage apanage ligesom de to skal tilbagebetale cirka 20 millioner kroner for den nylige renovering af deres residens Frogmore Cottage. Der er langt fra det engelske til det danske kongehus, men dronning Elisabeths beslutning virker klog. Selv om man som kongelig er født ind i en særlig skæbne, er der historisk flere eksempler på, at medlemmer af forskellige kongehuse har frasagt sig disse nedarvede privilegier. I England synes dronningens holdning klar: Hvis du ikke vil arbejde som kongelig, får du heller ikke løn som kongelig. Dette spørgsmål kommer vi uden tvivl også til at diskutere inden længe her i Danmark, idet der i kongehuset lige nu er usædvanligt mange børn. En del af disse vil formentlig heller ikke som voksne kunne fylde en tilværelse ud inden for kongehuset, og derfor vil den til den tid siddende regent i samråd med regering og Folketing skulle træffe beslutninger i samme boldgade som dronning Elisabeths. Et kongehus med nedarvede privilegier er egentlig som konstruktion en anakronisme, men da eksempelvis det danske kongehus nyder massiv folkelig opbakning, er det i praksis en ganske demokratisk indretning. Imidlertid hviler en del af populariteten utvivlsomt på en bred accept af forholdet mellem aflønning og indsats, og her er det klart, at medlemmer af kongehuset for at få apanage skal arbejde for pengene.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];