Annonce
Trekantområdet

Fredericia-virksomhed er igen certificeret som et godt sted at arbejde

De ansatte hos Process Engineering A/S er glade for deres arbejdsplads. Foto: Jørgen Jeppesen

Fredericia: Process Engineering A/S er for andet år i træk blevet Great Place to Work-certificeret. Undersøgelsen, der er gennemført af Great Place to Work, og som ligger til grund for certificeringen, har til formål at afdække virksomhedens arbejdsmiljø og medarbejdernes arbejdsglæde. Sidste år deltog man for første gang i undersøgelsen, og gennem hele året har man arbejdet med de indsatsområder, som medarbejderne pegede på, skulle forbedres.

- Undersøgelsen er et godt værktøj for os til at bringe de indsatsområder frem, som vi kan forbedre os på og gøre os til en endnu bedre arbejdsplads. Det er heller ingen hemmelighed, at det er vores dygtige og engagerede medarbejdere, der gør Process Engineering til en attraktiv arbejdsplads. Derfor er vi rigtig glade og stolte over endnu en gang at blive certificeret som en af Danmarks bedste arbejdspladser, siger direktør Poul B. Jakobsen i en pressemeddelelse.

De seneste fem år er firmaet vokset fra 35 medarbejdere til nu at være 110 og med en forventning om at være 200 ansatte i Danmark og 100 ansatte i udlandet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Indvandreres efterkommere fornægter ytringsfrihed: Hvad bilder de sig ind?

Det skriger til himlen. Hundredtusinder på flugt har fået lov at opholde sig i Danmark, men langt fra alle siger tak ved at respektere vores demokrati. 48 procent af efterkommerne af ikke-vestlige indvandrere mener, at det skal være forbudt at kritisere religion. Det kan man læse i Udlændinge- og Integrationsministeriets årlige undersøgelse af ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres medborgerskab. Det er rystende. De fleste af efterkommernes forældre har fået lov at være her, fordi de er flygtet fra diktaturer, hvor man kan risikere livet ved at ytre sig, tro på andet end islam, være homoseksuel eller i opposition til diktatoren. Lande, hvor individets frihed intet betyder. Vi giver deres børn alle muligheder. Og så fornægter halvdelen af efterkommerne helt grundlæggende rettigheder som at måtte kritisere alt, også religion. Hvad bilder de sig ind? Formanden for Rådet for Etniske Minoriteter, Halima El Abassi, siger, at efterkommere står uden for samfundet og ikke føler sig som en del af fællesskabet. Forfatter Tarek Hussein taler om "dagligdagens hetz" mod muslimer og siger, at den får dem til at hæve paraderne. Begge repræsenterer en offermentalitet, der ikke er til at holde ud. Den kan heller ikke begrundes i fakta. Dagen efter nyheden om efterkommernes mentale fravalg af Danmark kan Kristeligt Dagblad fortælle om en undersøgelse fra det amerikanske Pew Research Center. Man har interviewet 24.599 mennesker i 15 vestlige lande og kan konkludere, at danskerne er de tredjemest positive over for muslimer efter nordmænd og hollændere. Det er altså ikke danskerne, der ikke er tolerante. Tværtimod kan man nu med god ret spørge, hvor stor en andel af mennesker med foragt for demokratiske værdier vi vil acceptere i vores land. At stille spørgsmålet har intet med racisme at gøre, men alene med det allervigtigste: demokrati, ytringsfrihed og frihedsrettigheder. Værdier, vi skal insistere på som altafgørende i vores land. Også for vores gæster.

Varde

Det nye Blochsgaard er indviet

Annonce