Annonce
Trekantområdet

Fredericiansk lottospiller var millionær i to måneder uden at vide det: - Du får ikke min Nemkonto

Den heldige kvinde nægtede i første omgang at tro på, at hun havde vundet den store gevinst. Arkivfoto: Michael Bager
- Jeg havde set, at der var kommet en del mails fra Danske Spil, men jeg var overbevist om, at det var svindel, siger den heldige lottovinder.
Annonce

Fredericia: En kvinde i halvtredserne, der bor i Fredericia Kommune, vandt i midten af maj en million kroner. Der gik bare over to måneder, inden hun fandt ud af det.

Kvinden havde nemlig glemt at ændre sine kontooplysninger, og selvom Danske Spil ad flere omgange havde forsøgt at kontakte kvinden, var det ikke lykkedes.

- Jeg havde set, at der var kommet en del mails fra Danske Spil, men jeg var overbevist om, at det var svindel. Man hører jo så meget om folk, der bliver snydt på nettet, så der var ingen tvivl i mit sind, om at jeg bare skulle slette de mails for en sikkerheds skyld, siger hun i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Da der så endelig var hul i gennem til kvinden via telefonen, var hun også noget mistroisk.

-Jeg var nok lidt spids. Blev ved med at gentage: Du får ikke min Nemkonto, du får ikke noget som helst af mig. Men så bad han mig selv logge ind med NemId, hvor jeg så kunne se, at min saldo jo var på over en million kroner, da der også lå en del smågevinster fra langt tilbage. Man burde jo være bedre til at tjekke den slags.

Annonce

Millionærkram

Allerede dagen efter gik pengene ind på kvindens konto, som blev tjekket. Det skete, mens hun var sammen med en kollega, der tydeligt kunne aflæse en reaktion på det store beløb, der fremgik.

- Han sagde, at jeg blev lige så rød i hovedet som en tomat. Men det er jo også så vildt at se så mange nuller på ens konto. Derefter sagde han, at han var nødt til at give mig et knus, da han aldrig havde krammet en millionær før.


- Han sagde, at jeg blev lige så rød i hovedet som en tomat. Men det er jo også så vildt at se så mange nuller på ens konto.

Lotto-millionær fra Fredericia


Den fredericianske lottomillionær er for nylig blevet skilt, og her indgik lotto-abonnementet i bodelingen. Eksmanden havde dog intet ønske om at overtage familiekuponen, da de havde spillet i mange år. Dog var det kvinden, der har betalt gennem alle årene, og derfor har hun ikke dårlig samvittighed, selvom den store gevinst pludselig viste sig.

Annonce

Fortsætter med at handle i genbrugsbutikker

Kun et enkelt familiemedlem samt et par venner har fået nyheden at vide.

- Jeg har ikke engang fortalt det til mine børn. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dem økonomisk, hvis de får brug for det, men de har jo nærmest flere penge end mig. Så jeg vil hellere forkæle dem lidt i det skjulte med gode oplevelser sammen.

Også børnebørnene kan se frem til at få ekstra is og en tur i Legoland på et tidspunkt, mens kvinden ikke påtænker at lave større indkøb udover måske en ny bil.

- Jeg overvejer at købe en ny bil. Men ellers skal jeg ikke ud og købe ting. Jeg går meget ind for bæredygtighed og prøver at forbruge så lidt som muligt. Og hvis jeg køber noget, så er det i genbrugsbutikker. Det kommer jeg ikke til at lave om på, fordi jeg pludselig har fået mange penge, siger hun.

Kvinden vandt milliongevinsten på den såkaldte millionærgaranti, hvor man kan blive millionær, selvom man har nul rigtige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Provinsens kræftramte børn kan blive tvunget til København: Politikere og overlæge er rystede

Annonce