Annonce
Billund

Frederik Hede bokser igen den 22. juni

Frederik Hede Jensens seneste kamp fandt sted på hjemmebanen i Magion i Grindsted. Hans næste kamp bliver den 22. juni i Horsens. Arkivfoto: Alex Hermann

Grindsted: Bokseren Frederik Hede Jensen, der stammer fra Grindsted, skal den 22. juni ud i sin sjette kamp som professionel bokser. Det sker ved et stævne i Horsens, hvor Frederik Hede Jensen går i ringen mod en endnu unavngiven modstander.

Den 22-årige Frederik Hede Jensen, der har fået sin bokseopdragelse i Bokseklubben Grindsted Atletklub, har ved samme lejlighed lavet en kontrakt med den tyske promotor Sauerland, som i fremtiden skal stå for at arrangere hans kampe.

- Jeg kan nu fortsætte min udvikling mod at blive en verdensklassebokser og forhåbentlig få nogle gode kampe i bogen, siger Frederik Hede Jensen ifølge en pressemeddelelse.

Annonce

Fedt at bokse i Grindsted

Frederik Hede Jensen boksede senest for knap halvandet måned siden, hvor han på hjemmebane i Magion i Grindsted knockout-besejrede en georgisk modstander. Frederik Hede Jensen var glad for at bokse på hjemmebanen og håber, at det kan blive aktuelt igen i fremtiden.

- Der var en fantastisk stemning, og jeg vil blive meget beæret over igen at vende tilbage til dér, hvor det hele begyndte. Jeg er meget taknemmelig for støtten fra lokalsamfundet og for al den støtte, jeg generelt får. Så jeg vil blive meget glad, hvis jeg kan bringe en stor begivenhed til min hjemby, og hvis jeg er heldig, kunne det være en ungdomstitelkamp, lyder det fra Frederik Hede Jensen.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Groteske udsættelser af sigtelser skal stoppe

Bandekonflikter, grænsekontrol og forebyggelse af terror har de seneste år gjort det meget svært for politiet på tilfredsstillende vis at løse alle sine resterende opgaver. Flere betjente til det hårdt pressede korps er på vej, men det tager tid at få dem uddannet, så både politikere og politiledelse står fortsat med en vigtig prioriteringsopgave. I denne uge er det kommet frem, at man ifølge Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, i alle politikredse i nogle tilfælde venter med at sigte mulige gerningsmænd. Det sker på grund af mandskabsmangel for at kunne leve op til politisk bestemte tidsfrister. I sager om vold og våben må der højest gå 30 dage fra, der er rejst en sigtelse, til der er en tiltale, og i voldtægtssager er fristen typisk 60 dage. Berlingske har talt med en anklager, der på møder har hørt ledere fortælle om, at der i Københavns Politi løbende ligger 500-1000 sager, hvor der på grund af tidsfristerne ikke er rejst sigtelser, selv om politiet kender til de mulige gerningsmænd. Det er en hån mod både ofrene og mod befolkningen, der skal have tillid til, at efterforskningen er så effektiv som muligt. Det er fornuftigt, at der er krav om, at sager om grov kriminalitet bliver afsluttet hurtigt. Men ressourcerne skal også følge med. Derfor må politikerne erkende, at politiet står i en svær situation, hvor rigide krav om tidsfrister kan virke mod hensigten. I stedet må kravet være, at politiet får prioriteret kræfterne bedst muligt og ikke lader sig styre af tidsfrister og deraf følgende målkrav, som lederne måles på. Hvis politiet har en konkret mistanke, skal der selvfølgelig rejses en sigtelse med det samme. Også selv om der er risiko for, at der går flere end for eksempel 30 dage, før der er rejst en tiltale. Det er afgørende, at efterforskningen sker hurtigst muligt. Det må politikere og politiets ledelse sørge for, så de groteske udsættelser af sigtelser kan stoppe.

Annonce