Annonce
Billund

Frederik Hede bokser mod georgier i Magion

Grindsteds eneste professionelle bokser, Frederik Hede Jensen, skal op mod en georgisk modstander ved næste uges boksestævne i Magion. Arkivfoto: Thomas Sjørup
Annonce

Grindsted: Grindsteds hjemvendte profbokser, Frederik Hede Jensen, skal op mod en georgisk modstander ved næste lørdags stævne i Magion.

Modstanderen hedder Ilia Beruashvili. En bokser, der med sine 17 kampe på cv'et er noget mere rutineret end Frederik Hede Jensen, som står noteret for tre sejre og et enkelt nederlag.

Hvis Frederik Hede Jensen, der har fået hele sin bokseopdragelse i Bokseklubben Grindsted Atletklub, som ventet formår at besejre den georgiske bokser, kan der senere på foråret vente ham en meget vanskelig udfordring i den firkantede ring.

Annonce

10 amatørkampe

Stævnet i Magion er arrangeret af Bokseklubben Grindsted Atletklub, som præsenterer 10 amatørkampe. En række af de lokale helte skal i kamp, og det bliver sidste mulighed for at se den tidligere danske mester, Nikki Møller Nielsen, repræsentere Grindsted.

Nikki Møller Nielsen har følt behov for at skifte til BK Wedala i Vejle for at få bedre muligheder for at træne med flere tunge boksere.

Stævnet i Magion finder som sagt sted lørdag den 30. marts, og det begynder klokken 19.30.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce