Annonce
Billund

Frederik Hede bokser mod georgier i Magion

Grindsteds eneste professionelle bokser, Frederik Hede Jensen, skal op mod en georgisk modstander ved næste uges boksestævne i Magion. Arkivfoto: Thomas Sjørup

Grindsted: Grindsteds hjemvendte profbokser, Frederik Hede Jensen, skal op mod en georgisk modstander ved næste lørdags stævne i Magion.

Modstanderen hedder Ilia Beruashvili. En bokser, der med sine 17 kampe på cv'et er noget mere rutineret end Frederik Hede Jensen, som står noteret for tre sejre og et enkelt nederlag.

Hvis Frederik Hede Jensen, der har fået hele sin bokseopdragelse i Bokseklubben Grindsted Atletklub, som ventet formår at besejre den georgiske bokser, kan der senere på foråret vente ham en meget vanskelig udfordring i den firkantede ring.

Annonce

10 amatørkampe

Stævnet i Magion er arrangeret af Bokseklubben Grindsted Atletklub, som præsenterer 10 amatørkampe. En række af de lokale helte skal i kamp, og det bliver sidste mulighed for at se den tidligere danske mester, Nikki Møller Nielsen, repræsentere Grindsted.

Nikki Møller Nielsen har følt behov for at skifte til BK Wedala i Vejle for at få bedre muligheder for at træne med flere tunge boksere.

Stævnet i Magion finder som sagt sted lørdag den 30. marts, og det begynder klokken 19.30.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Skampletten i Vejen

I Vejen ligger der en vej, som ingen har kunnet bruge i nu et år. 22. oktober er det nøjagtig ét år siden, at landmanden Martin Lund Madsen kørte bigballer og andet ind på Skovgårdsvej, der blev anlagt på hans jord, og spærrede den. Han har Højesterets ord for, at Vejen Kommune brugte den forkerte lovgivning til at ekspropriere den nødvendige jord til vejen, og med kommunens kritisable forvaltning in mente spærrede han altså det sorte asfalttæppe. Lige nu betaler borgerne i den nærliggende by Askov en meget høj pris for dette morads, for konsekvensen af lukningen er blandt andet, at tonstunge entreprenørmaskiner tvinges ind gennem byen til stor fare for bløde trafikanter. Spørgsmålet er, hvor længe vi skal være vidner til denne helt urimelige gidseltagning? Vejen Kommune er helt rigtigt blevet kritiseret for en amatøragtig sagsbehandling. Den private ejendomsret er ikke ukrænkelig, her er Grundloven meget klar. Når hensynet til almenvellet taler for det, kan man ekspropriere borgernes private ejendom, men man må synes, at det offentlige skal forberede sig bedre, end Vejen Kommune har gjort i den aktuelle sag. Ikke alene har man spildt skatteydernes penge, man har på et fejlagtigt grundlag foretaget en ekspropriation, der ikke var lovmedholdelig. Det er en skandale. Men man må også samtidig sætte kritisk lys på landmand Martin Lund Madsens rolle, for han er en del af gidseltagningen. Det vil være mærkeligt, hvis ikke Vejen Kommune får lov at ekspropriere til den allerede anlagte vej, hvis ellers man kan få gjort sit forarbejde ordentligt, for selvfølgelig skal det offentlige kunne anlægge veje, når behovet er tilstrækkeligt stort. Men det kommer til at tage år, hvis også denne proces - nu efter den rigtige lovgivning - skal hele retssystemet igennem, som man må forvente, at Martin Lund Madsen vil trække den, og imens holdes et helt samfund som gidsel. Skal det virkelig kræve ofre, før man som voksne mennesker sætter sig og forhandler en løsning på plads?

Sydjylland

Flertal vil skrotte succesfuld hjertestop-ordning: Peger i stedet på gratis alternativ

Annonce