Annonce
Billund

Frederik Hede vender hjem - professionel boksning i Grindsted

Den 30. marts skal Frederik Hede Jensen for første gang bokse som professionel hjemme i Grindsted. Det sker på samme stævne, som Grindsted Atletklub arrangerer 10 amatørkampe ved. Arkivfoto: Thomas Sjørup.
Grindsted Atletklub holder 30. marts boksestævne i Magion. Her vender Grindsted-drengen Frederik Hede Jensen tilbage til rødderne, når han bokser som professionel på sin gamle hjemmebane.
Annonce

Grindsted: Der kommer både amatør- og professionel boksning på programmet, når Grindsted Atletklub den 30. marts holder hjemmestævne i Magion i Grindsted. Klubben er en amatørklub og sender ved stævnet syv af sine egne boksere i aktion. Desuden skal Frederik Hede Jensen, der fik sin bokseopdragelse i Grindsted, men som siden er blevet professionel, bokse stævnets eneste profkamp.

- Jeg vil gerne være aktiv og få nogle omgange i kroppen, så jeg er nødt til at bokse nogle kampe, fortæller Frederik Hede Jensen, der som professionel står noteret for tre sejre og et enkelt nederlag.

Det er første gang, han som professionel skal bokse i hjembyen, og det er noget, der bliver set frem til.

- Når det kommer til stykket er jeg stadig Grindsted-dreng, så jeg glæder mig til at komme hjem og være med til at lave et super stævne og gøre opmærksom på, at Grindsted også kan stå for store events, siger Frederik Hede Jensen.

Annonce

Erfarne boksere i ringen

I alt vil der ved stævnet være 10 amatørkampe samt den ene professionelle kamp. De syv Grindsted-boksere vil få følgeskab af andre meget rutinerede boksere - blandt andet sværvægteren Chris Andersen fra Odder. Han har bokset, siden han var 16 år, og han står noteret for et godt stykke over 100 kampe.

Det bliver desuden sidste mulighed for at se Nikki Møller Nielsen, der i 2017 blev Grindsteds første danske mester i mange år.

- Nikki Møller Nielsen bokser sidste kamp for os, inden han skifter til BK Wedala, siger Jørgen Hede Jensen, formand for Grindsted Atletklub.

Annonce

Skal have lokal opbakning

Formanden ser i det hele taget frem til et stævne med en masse erfarne boksere.

- Det bliver en masse folk med en masse kamperfaring. Der kommer ikke så mange nye boksere med, siger han.

Resten af måneden venter en masse arbejde for de mange frivillige i bokseklubben,

- Vi skal ud og have fat i lokalsamfundet og have fundet nogle sponsorer. Ellers kan det ende med, at vi sætter penge til på stævnet, og det vil jeg helst ikke, siger Frederik Hede Jensen.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce