Annonce
Billund

Frederik Hedes modstander blev diskvalificeret

Frederik Hede Jensen med baggrund i Grindsted sikrede sig lørdag endnu en sejr som professionel bokser, da hans spanske modstander blev diskvalificeret. Arkivfoto: Alex Hermann
Frederik Hede Jensen, som er opvokset i Grindsted, fortsatte lørdag sin march frem inden for professionel boksning. Det var dog en noget speciel sejr, da hans modstander blev diskvalificeret for at slå for dybt.
Annonce

Grindsted: Det var en noget anderledes sejr, der lørdag aften kom i hus for den professionelle bokser Frederik Hede Jensen fra Grindsted. Ved et stævne i Horsens var han i ringen mod en spanier ved navn Ruben Garcia, og han var en fyr, der ikke helt formåede at holde sig inden for boksesportens regler. Det førte til, at han i 3. omgang blev diskvalificeret, hvorefter Frederik Hede Jensen kunne få hævet armene til sin femte sejr i seks professionelle kampe.

Spanieren slog konsekvent Frederik Hede Jensen under bæltestedet. Allerede i 2. omgang havde han ramt for dybt så mange gange, at det kostede et strafpoint, og da han efterfølgende stak Hede en lussing, efter omgangen var slut, fik han endnu et strafpoint.

I 3. omgang måtte Frederik Hede Jensen igen parere med klunkerne - og så blev spanieren diskvalificeret.

- Det er mange gange, han rammer for dybt, og han begynder at hente dem længere og længere nede, så det er helt rigtigt dømt, lød det efterfølgende fra Frederik Hede Jensen.

Annonce

Spanier blev frustreret

Spanieren viste sig ellers at være en ganske kompetent modstander, der voldt Frederik Hede store udfordringer i den tid, kampen varede.

- Jeg føler, at jeg taber 1. omgang, men så bokser jeg mig bedre ind. Det er derfor, han bliver frustreret og begynder at slå for dybt, sagde Frederik Hede Jensen, der allerede få sekunder inde i opgøret blev ramt rent og lignede en mand, der var på hælene.

- Jeg havde ikke regnet med, at han ville komme ud og svinge på den måde. Der blev jeg lidt overrasket, så jeg tog det lige roligt resten af omgangen. Men jeg var ikke rystet, sagde han.

Annonce

Skal have flere kampe

Frederik Hede Jensen har fået sin bokseopdragelse i Bokseklubben Grindsted AK, men han bor i dag i Århus. Han har en aftale med en tysk promotor, der skal arrangere kampe for ham.

- Nu skal jeg bare have nogle flere kampe, så jeg kan udvikle mig, siger Frederik Hede Jensen.

Den 23-årige Grindsted-dreng har blot tabt en enkelt gang i sin tid som professionel bokser.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce