Annonce
Debat

Frem og tilbage kaffe og kage

Læserbrev: Jeg har været EfB-fan i snart 40 år, det vil jeg naturligvis blive ved med.

I fodbold er det sådan, at du skal have speed og teknik i en og samme spiller. Det har holdet ikke nu. En gumpetung midtbane, der skal have bolden under kontrol, kigger op, og så spille den nærmeste, der i 90 procent af tiden spiller sidelæns eller bagud. Ingen spil i dybden, fordi folk simpelthen ikke er hurtige nok.

Jeg har set samtlige EfB's kampe og tænkt, at det ikke kunne blive ved med at gå. Viborg - og især Silkeborg - har udstillet de mangler, der på holdet, og man må formode, at de to oprykkere ikke kommer til at spille om guld eller sølv i superligaen.

Annonce

Så irriterer det mig, at Lars Lilholt storskryder, hver gang vi bliver udspillet af SIF, der netop spiller i dybden. Min gamle ven Kent Nielsen har fået styr på den del af spillet. Jeg har i øvrigt sagt ja til at se EfB i Silkeborg den 6 maj, også fordi man må ryge på stadion!

EfB hører hjemme i landets 5. største by - med landets 4. største stadion, alle kender årene 1961-62-63-65-79, samt '64-'13 og '76. Lad os håbe, vi får set typer som Ankersen og Patrick Egelund til næste år, og lad os glæde os over Braithwaite og Dreyers succes.

Stor hilsen fra en gammel offensiv angriber for Klinkby og Lemvig Jyllandsserie.

Ps. Mit barnebarn er 10’er på U12 i EfB.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Livsstil For abonnenter

Fra militæruniform og lægekittel til afslappede ejere af en campingplads: - Hvad er det værste, der kan ske?

Annonce