Annonce
forside

Fremtiden er svær at spå om

Annonce

Læserbrev: Nu er jeg jo ikke i krystalkugle-branchen. Men jeg har da alligevel lagt mærke til, at tiden op til valget byder på mange politiske løfter. De løfter handler alle om kendte problemstillinger. Men vi ved endnu ikke, hvad der venter af politiske dagsordner i den kommende byrådsperiode. Kun tiden vil vise, om kommunens centrum flyttes til Silicon Cassoe, om det foreslås at indføre robotpersonale i hele plejesektoren, eller om al indlæring i skolerne pludselig bliver skærmbaseret.

Mon Barsøs indbyggere en dag kræver kommunal uafhængighed? Der kan så hurtigt ske noget uforudset. Derfor synes jeg, det er vigtigt, at politikere har nogle tydelige værdier og ståsteder, så de har noget at navigere udfra. Politikere skal ikke blot være problemknusere, men i høj grad også ledere. Derfor er det vigtigt med en synlig etik, der går hånd i hånd med vores målsætninger.

Selv har jeg en kristen grundholdning, der omsætter sig i et næstekærligt menneskesyn. Religion har jo længe været foragtet i den offentlige samtale, men jeg er glad for mine kristne værdier, når stormen raser, og beslutninger synes vanskelige. Mine borgerlige værdier, min sociale forpligtelse på det andet menneske, og min grønne omtanke på vores allesammens miljø, bliver mine primære værktøjer i fremtidens politiske overvejelser. Uanset, om jeg bliver valgt ind, vil jeg bruge min stemme. Brug din.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Blåvand under angreb - igen

Podcast

JV Podcast: Derfor får Søvndal svært ved at erobre borgmesterposten

Annonce