Annonce
Varde

Friis-Hauge (V) melder sig ud af kampen om at blive borgmesterkandidat

Preben Friis-Hauge (V) stiller op til byråd og regionsråd, men han går ikke efter at blive borgmester. Arkivfoto: Henrik Reintoft

Tistrup: Preben Friis-Hauge (V), der også er folketingskandidat, ville fredag ikke afvise, at han måske ville deltage i kampen om at blive borgmesterkandidat for Venstre. Men nu er beslutningen truffet: Han stiller ikke op som borgmesterkandidat i Varde Kommune.

Han genopstiller dog til både byråd og regionsråd, fordi det skal sikre ham en politisk platform, når han går efter at blive valgt til Folketinget.

- Så er jeg så klar, som jeg kan blive til at blive valgt som Vardekredsens folketingsmedlem, hvilket jeg håber lykkes, siger han.

Annonce

Der ligger vel det i det, at hvis du også stillede op som borgmesterkandidat, så kunne der være tvivl om, hvad du helst vil?

- Det er altid en ulempe, når der er flere ting, man gerne vil. Men jeg har haft en rigtig god og grundig snak med min vælgerforening, og vi er enige om, at den plan, vi lagde i januar, holder vi fast i.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Ukrainer idømt fire års fængsel, udvisning og bøde på 71 mio kr. i stor sag om ulovlig cigaretfabrik: - Først i dette øjeblik er det gået op for mig, hvor alvorligt det er

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Annonce