Annonce
Esbjerg

Frisørlaug: Lad vær med at blive klippet sort på privatadresser

Lad vær med at blive klippet sort på privatadresser. Sådan siger oldermand Mette Olesen fra Esbjerg Frisørlaug. Lad bare håret vokse og gem pengene til de frisører, som betaler både moms og skat. PR-foto
Sådan lyder opfordringen fra Esbjerg Frisørlaug. Lad håret vokse og gem pengene til de frisører, der betaler moms og skat. Det er jo ikke livsnødvendigt at blive klippet, siger oldermand Mette Olesen fra lauget.
Annonce

Esbjerg: På vegne af Esbjerg Frisørlaug kommer oldermand Mette Olesen nu med en opfordring om ikke at blive klippet sort på privatadresser. Opfordringen meldes ud, efter at frisørerne har fået forlænget deres tvangslukning og på grund af, at frisørerne naturligvis ved, at mange er ivrige efter at blive klippet.

- Et stort puslespil er gået i gang, for rigtigt mange saloner går en usikker fremtid i møde. Vi har kun indtægter fra driften, men i lauget har vi stor forståelse for, at corona-smitten skal begrænses, og det er jo ikke livsnødvendigt at blive klippet, siger Mette Olesen.

- Vi skal alle stå sammen i denne svære tid, og vores organisation kæmper i døgndrift for at hjælpe os igennem uden alt for mange skrammer, tilføjer Mette Olesen, som selv driver Boutigue Carmen Hair i Kirkegade.

Det forlyder desværre allerede, at flere frisører tilbyder klip på privatadresser, men det fraråder lauget på det kraftigste, da vi alle skal passe på hinanden. Alle os, der med hjertet følger regeringens anvisninger nøje om lukning med store økonomiske konsekvenser – kan kun anbefale, at man lader håret vokse og gemmer pengene til at støtte en frisør, der betaler både moms og skat til glæde for alle, fortæller Mette Olesen.

Det allervigtigste er, at vi ikke smitter hinanden og forværrer tilstanden på de pressede sygehuse. Vi har en kæmpe respekt for dem, der hver dag sørger for os alle. Der skal også lyde en tak til alle vores loyale kunder. Vi glæder os til at se jer igen, når vi kommer på den anden side af corona. Der kommer en tid efter krisen, hvor vi får brug for hinanden igen og brug for at vores saloner overlever, så der er job til frisørassistenterne og elevpladser til vores håbefulde unge mennesker. Pas på jer selv derude, slutter Mette Olesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Annonce