Annonce
Aabenraa

Frisørsaloner får nyt navn

Edith Lund Holt (th) sammen med ni af sine ansatte i de fem saloner, som nu har indgået et bæredygtigtpartnerskab med Park Styling. PR-foto

Hellevad: Frisørsalonerne madeby.holt indgår fra onsdag 16. januar i et nyt partnerskab, idet man bliver til Park Styling saloner.

Indehaver og frisører er de samme som altid, men skiftet giver en række fordele til kunderne i form af faglig nytænkning og egen produktlinje, der er skånsom for både kunderne og miljøet.

Kædens nye navn til Park By madeby.holt.

Det oplyses i en pressemeddelelse.

Det er 10 år siden, at Edith Lund Holt blev udlært frisør, og hun gik selvstændig for seks år siden i en alder af blot 25 år.

I dag er der fem madeby.holt saloner. Den første blev åbnet i Arrild i 2012 og siden er Bredebro, Hellevad, Toftlund og Øster Højst kommet til. Sidstnævnte flytter inden længe i nye lokaler, som man er i fuld gang med at totalrenovere.

I salonenerne er der foruden Edith Lund Holt 12 ansatte. De vil også fremover tage sig den nødvendige tid til den enkelte kunde, men det bliver under en bæredygtig paraply.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

PostNord er en dødssejler

I årevis har fusionen mellem Post Danmark og det svenske Posten AB til PostNord i 2009 været et problembarn. Der er nemlig så store forskelle mellem Danmark og Sverige, at det har vist sig nærmest umuligt at få fællesskabet til at fungere. Mens Danmark er en digital spydspids, bliver der fortsat ekspederet masser af fysiske breve og dokmenter via posten hos vores nordiske naboer. Og skønt man kan begræde det traditionelle brevs forsvinden i vores land, er udviklingen uafvendelig. Situationen i Danmark har siden 2012 udløst adskillige årsregnskaber med blodrøde tal, hvilket har belastet hele PostNord i fatal grad. I det seneste årsregnskab for 2018 havde den danske del af forretningen et minus på over en milliard kroner. Noget tyder på en bedring i økonomien, men prisen har været høj i form af massefyringer og bestandigt forringet service. Imens fortsætter brevmængden med at falde på grund af den digitale kommunikations fortsatte fremmarch kombineret med alt for lange leveringstider på fysiske breve. Nu er flere partier så åbne for at forlade postsamarbejdet. De nye toner er der grund til at være tilfreds med. For nok er situationen lige nu slem. Men fremover vil den blive endnu værre. Også hos vores naboer vil den moderne kommunikation vinde stadig mere frem. Det er ganske enkelt for hurtigt, bekvemt og billigt at holde digital kontakt med både venner, familie og myndighederne til, at fysiske breve på sigt kan overleve i større omfang. Det gælder også i Sverige. PostNord er med andre ord en dødssejler, det ikke vil være klogt at holde fast i. Lad os få lukket virksomheden, inden vi bruger endnu flere penge på at forlænge dens skrantende eksistens. Naturligvis skal det også fremover være muligt at sende fysisk post i Danmark. Men der er bestemt ingen grund til at genopbygge et nationalt postvæsen. I stedet bør politikerne se på muligheden for at betro opgaven til private aktører. Dyrere og ringere end den nuværende ordning kan det umuligt blive.

Kolding

Fynslund gør klar til LAN-party

Annonce