Annonce
Aabenraa

Frisørsaloner får nyt navn

Edith Lund Holt (th) sammen med ni af sine ansatte i de fem saloner, som nu har indgået et bæredygtigtpartnerskab med Park Styling. PR-foto

Hellevad: Frisørsalonerne madeby.holt indgår fra onsdag 16. januar i et nyt partnerskab, idet man bliver til Park Styling saloner.

Indehaver og frisører er de samme som altid, men skiftet giver en række fordele til kunderne i form af faglig nytænkning og egen produktlinje, der er skånsom for både kunderne og miljøet.

Kædens nye navn til Park By madeby.holt.

Det oplyses i en pressemeddelelse.

Det er 10 år siden, at Edith Lund Holt blev udlært frisør, og hun gik selvstændig for seks år siden i en alder af blot 25 år.

I dag er der fem madeby.holt saloner. Den første blev åbnet i Arrild i 2012 og siden er Bredebro, Hellevad, Toftlund og Øster Højst kommet til. Sidstnævnte flytter inden længe i nye lokaler, som man er i fuld gang med at totalrenovere.

I salonenerne er der foruden Edith Lund Holt 12 ansatte. De vil også fremover tage sig den nødvendige tid til den enkelte kunde, men det bliver under en bæredygtig paraply.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Groteske udsættelser af sigtelser skal stoppe

Bandekonflikter, grænsekontrol og forebyggelse af terror har de seneste år gjort det meget svært for politiet på tilfredsstillende vis at løse alle sine resterende opgaver. Flere betjente til det hårdt pressede korps er på vej, men det tager tid at få dem uddannet, så både politikere og politiledelse står fortsat med en vigtig prioriteringsopgave. I denne uge er det kommet frem, at man ifølge Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, i alle politikredse i nogle tilfælde venter med at sigte mulige gerningsmænd. Det sker på grund af mandskabsmangel for at kunne leve op til politisk bestemte tidsfrister. I sager om vold og våben må der højest gå 30 dage fra, der er rejst en sigtelse, til der er en tiltale, og i voldtægtssager er fristen typisk 60 dage. Berlingske har talt med en anklager, der på møder har hørt ledere fortælle om, at der i Københavns Politi løbende ligger 500-1000 sager, hvor der på grund af tidsfristerne ikke er rejst sigtelser, selv om politiet kender til de mulige gerningsmænd. Det er en hån mod både ofrene og mod befolkningen, der skal have tillid til, at efterforskningen er så effektiv som muligt. Det er fornuftigt, at der er krav om, at sager om grov kriminalitet bliver afsluttet hurtigt. Men ressourcerne skal også følge med. Derfor må politikerne erkende, at politiet står i en svær situation, hvor rigide krav om tidsfrister kan virke mod hensigten. I stedet må kravet være, at politiet får prioriteret kræfterne bedst muligt og ikke lader sig styre af tidsfrister og deraf følgende målkrav, som lederne måles på. Hvis politiet har en konkret mistanke, skal der selvfølgelig rejses en sigtelse med det samme. Også selv om der er risiko for, at der går flere end for eksempel 30 dage, før der er rejst en tiltale. Det er afgørende, at efterforskningen sker hurtigst muligt. Det må politikere og politiets ledelse sørge for, så de groteske udsættelser af sigtelser kan stoppe.

Sydjylland

Hjertestop-ordning har klaret sig over al forventning: Nu overvejer regionen at skrotte den

Annonce