Annoncørbetalt indhold

Frisk frugt på kontoret med Firmafrugt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Giv dine medarbejdere ny energi med Firmafrugt!

Det kan være hårdt at komme igennem en lang arbejdsdag, og mange mennesker tyer til opkvikning og snacks, som ikke er for sundt. Vil du sørge for, at dine medarbejdere har energi til hele deres arbejdsdag, så forkæl dem med frisk frugt til virksomheder fra FrugtKurven!

AnnonceStort udvalg af lækker, frisk frugt

Hos FrugtKurven er vi frugteksperter! Vi har et stort udvalg af løsninger med frugtkurve og frugtkasser, og vi leverer både til firmaer og private. Med vores store udvalg af forskellige frugtordninger, frugt til virksomheder og frugtordninger kan du helt sikkert finde en god løsning der vil passe dig! Du kan vælge frugtkurve der indeholder konventionel frugt eller økologisk frugt. Vores frugtkurve består altid af en lækker blanding af friske frugter som for eksempel bananer, æbler og pærer og et udvalg af årstidens frugt. Alle vores frugtkurve er håndpakket og med frugt af den allerhøjeste kvalitet. Frisk frugt er med at til at holde et stabilt blodsukker dagen igennem, og så er det en lækker måde at gøre det på! Lige meget, om du er på udkig efter frugtlevering til privat brug eller som et ekstra gode til dine medarbejdere, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til præcis den frugtkurv, som passer til dine behov.

 

Skab gode vaner hos dit firma med Firmafrugt

Med en frugtkurv fra FrugtKurven gør du det nemt for dine medarbejdere at tage det sunde valg. Det er ikke altid det nemmeste at spise sundt i løbet af en arbejdsdag, hvor man måske har mange deadlines og e-mails at svare på. Vores store udvalg af forskellige frugtordninger Frugt til virksomheder og frugtordninger giver dine medarbejdere muligheden for at vælge den sunde frugt frem for chokoladen. Vi har mange forskellige frugtkurve at vælge imellem i vores Firmafrugtordning, så lige meget om I mest er til bananer, pærer eller vindruer, så har vi udvalget der dækker jeres behov. Vi har frugtkurve i mange forskellige størrelser at vælge imellem, så hvad enten I er et stort eller et lille firma, så kan I finde en Firmafrugtordning til jer.


Mange forskellige frugtkurve at vælge imellem

Firmafrugten kan leveres i enten kasser eller fine kurve som ser flotte ud på bordet. Bestil Firmafrugt som en lækker snack til medarbejdere i løbet af dagen, eller eventuelt til møder, og få en lækker frugtkurv med dejlig forplejning så I kan komme godt igennem mødet. I en Mødefrugt-kurv er der, ud over lækker og frisk frugt, også en delikat nøddeblanding – så er der ingen der går sukkerkolde!

Som et nyt tiltag, har vi nu også lækre frugtkasser, som kan blive sendt til medarbejdere der arbejder hjemmefra. Frugtkassen til hjemmekontoret indeholder ud over frisk frugt, også et udvalg af grønt og lækre, sunde snacks – så er det lidt sjovere at arbejde hjemmefra.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.