Annonce
Aabenraa

Frisk lufts-makkere hjælper andre på vej

Med en frisklufts-makker er det nemmere at komme ud. PR-foto

AABENRAA: I coronaåret har mange holdt sig mere hjemme, end de plejer, og mange har også været mere alene. Men nu er der gang i genåbningen, og foråret står på spring.

Kommunens projekt Bevæg dig for livet senior forsøger i samarbejde med Frivilligcenter Aabenraa at samle et netværk af frivillige, som gerne vil hjælpe andre med at komme ud og nyde den friske luft. Dermed bliver man ”frisk lufts-makker”. Man kan være ung eller gammel. Det vigtige er, at man har lyst til at gå en tur – kort eller lang - med et menneske, man ikke har mødt før.

Der holdes informationsmøde om netværket torsdag den 6. maj kl. 17-18.30 på Frivilligcenter Aabenraa, Nørreport 30.

Annonce

Som frivillig og deltager vil man blive koblet til frivilligcentret, og på baggrund af en samtale på 10-15 minutter vil man blive matchet med en deltager eller en frivillig.

- Lige nu har vi en del borgere, som gerne vil benytte sig at tilbuddet, men vi kunne godt bruge flere frivillige. Så vi håber, at infomødet vil blive besøgt, siger Signe Juler Bøgesvang, der er projektleder for Bevæg dig for livet senior. Hun kan kontaktes på mobil 24 25 56 84. /JV


Lige nu har vi en del borgere, som gerne vil benytte sig at tilbuddet, men vi kunne godt bruge flere frivillige. Så vi håber, at infomødet vil blive besøgt.

Signe Juler Bøgesvang, projektleder for Bevæg dig for livet senior
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Første læs opgravede mink er brændt i Kolding: Lugter mindre end skraldebilen og er ikke en 'klistret suppedas'

Kolding

Smittetal i Kolding er næsten fordoblet på 11 dage: Flere børn og unge bliver smittet nu

Annonce