Annonce
Esbjerg

Friske fisk til højeste bud: Havnens sommerauktioner er tilbage

De gamle fiskere er tilbage på Esbjerg Havn for endnu en gang at slynge friske fisk over disken til højeste bud ved fiskeauktionen. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce

Esbjerg: Fisken er tilbage på disken i Auktionshuset på Esbjerg Havn. Selvom det nu er 20 år siden, at den sidste almindelige fiskeauktion fandt sted på havnen, kan turister og andre gæster fortsat gå hjem med frisk fangst i sommerferien.

Auktionerne arrangeres af Fiskernes Seniorklub og turistforeningen, og de finder sted i fiskeauktionshallen i Auktionsgade. De første fisk kommer under hammeren onsdag den 8. juli klokken 11, og auktionerne fortsætter hver onsdag frem til den 5. august.

-Vi har været noget spændt på, om vi kunne få lov i år på grund af corona, men der er masser af plads i hallen, så det er muligt at holde god afstand, siger Gert Gregersen, der igen i år har påtaget sig rollen som auktionarius, og med vanlig humor og lune vil styre slagets gang.

På menuen er der et varieret udbud af fisk. Det plejer blandt andet at være muligt for at fange rødspætter, torsk, jomfruhummerhaler, pighvar, rødtunger mv.

-Det er alt godt fra havet, og vi har som altid de gode gamle fiskere stående klar til at hjælpe med at flå og forbedrede fisken, så den er lige til at tage med hjem og smide på panden eller grillen, siger Gert Gregersen.

De gamle fiskere er tilbage på Esbjerg Havn for endnu en gang at slynge friske fisk over disken til højeste bud ved fiskeauktionen. Foto: Chresten Bergh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Tidligere JydskeVestkysten-chef giver ledelsen en ordentlig kindhest: - I bør overveje at lukke avisen, inden det bliver pinligt

Danmark For abonnenter

Kemikalie smadrede ansattes lunger: Nu har medarbejder fået nyt anfald på skandaleramt Varde-fabrik

Annonce